Obdana s pozitivci

Avtor: 
Tjaša
Nadja Šubert in Mateja Pozeb

Moja organizacija poroke se je končala pri izbiri vabil. Nadja mi je poslala vzorček nežno roza vabila, ki se je simpatično dopolnjeval z mojo idejo o poročnem šopku. Ko sem ga pokazala bodočemu možu, pa je sledil stavek »Lepo vabilo, ampak, bi se ga dali oblikovati malo bolj po moško ;)?«. Komentar povsem na mestu, saj sem mnenja, da mora biti tematika poroke pisana na kožo obeh, prav tako se je s tem strinjala Nadja in hitro grafično podobo poročnega vabila popravila in ga spremenila v barve, ki so se povsem zlile z okoljem Grediča. Vabilo je tako odlično nakazovalo poročno lokacijo, saj je bilo lepe natur barve (zeleno - bež). Ker je bilo vabila potrebno odposlati čim prej, mi pa smo si v tem času ravno privoščili oddih, mi je na pomoč priskočila moja priča in vabila poslala svatom. Če poroko organizirate same, vam res svetujem, da kakšno nalogo prepustite svojim bližnjim, saj boste s tem ob marsikatero skrb.

Kljub moji res ležerni organizaciji, pa sem na TO-DO seznamu vseeno imela še en opravek. Pokliči DJ Jako!!! Zavrtim številko in na drugi strani se mi pol energije in zagona javi Jaka – se je poznalo, da sem s klicem počakala nekje do dopoldneva, ko se takšni kalibri že napolnijo z energijo J . Na njegov račun sem slišala že toliko pohval, da res nisem imela druge izbire.

Dj Jaka 100

Izmenjala sva stavek ali dva in dobila sem občutek, kot da sva stara prijatelja. Ob takšnih pogovorih vedno znova ugotovim, kako pomemben je prvi vtis. Kako te lahko človek povsem navduši ali pa razočara v eni sami minuti. Jaka je vsekakor navdušil, pa ne samo s svojo simpatičnostjo, ampak tudi profesionalnostjo. V parih stavkih mi je razložil vse. Kakšen je njegov način dela, kaj potrebuje od naju (okviren protokol poroke, časovnico, stil glasbe, ki nama je všeč, …), kdaj se bova lahko uskladila za kavo. Takoj sem vedela, da z izborom glasbe ne bo težav, pridobil si je moje zaupanje in moram priznati, da niti za trenutek nisem pomislila, da glasba na poroki nebi »štimala«.

In zakaj sva se odločila za DJ?

Iz več preprostih razlogov. Ker je restavracija na Grediču je manjša in vanj težko spraviš celoten band, glasbo lahko popolnoma prilagajaš svojemu okusu in prav vsaka pesem zveni tako kot mora. Ni »fušanja« in nepotrebnih dodatkov, glasba ostane v svojem originalu, ki je navadno najboljši. Ker imava med svati večinoma mlajše, jim je takšen način glasbe seveda povsem blizu. Poleg tega, pa sva na prav posebnem mestu spoznala tudi pevko, ki bo pričarala posebno vzdušje.

Mateja in vsi ostali "pozitivci"

Tako, naredila sem torej kljukico tudi pr DJ –ju, zato si lahko privoščim ležerno popoldne v družbi Mateje Pozeb, ki bo poskrbela, da bo moj obraz na tako pomemben dan še posebej žarel. 

Odpeljem se v Celje, kjer me že pričakuje do ušes nasmejana in polna energije. Dorekli bova, za kakšno poročno ličenje se bova odločili.  Danes sem torej že drugič v stiku z osebo, ki kar sije od življenjske energije in na tej točki me je spreletelo prav posebno spoznanje - kako pomembno je, da pri organizaciji poroke sodeluješ z ljudmi, ki so tako veseli, pozitivni, kreativni, … Prav vsak, s katerim sem bila do sedaj v stiku, je v meni vzbudil posebne občutke in mi dal novega zagona. Vse od Petre - Pcakes, Nastje in Nives, Nadje – Nadjina vabila, Tanje iz salona Novias, Jake in nazadnje Mateje. Prav to je bila še dodatna potrditev, da sem se, glede ponudnikov, odločila pravilno in prav to je verjetno tudi eden od razlogov, da se do sedaj sploh še nisem srečala s pravim poročnim stresom. Navsezadnje bodo nekateri od njih  z mano tudi na poročni dan in prav veselim se, da ga bom lahko delila z njimi.

Ah ja, tile »pozitivci« so popolnoma prekinili rdečo nit pisanja, zato več o poskusnem ličenju z Matejo napišem naslednjič ;)

 

Želiš tudi ti deliti svojo izkušnjo organizacije poroke? Postani naša blogerica - piši nam na info@zaobljuba.si.

Preberi še:

- Kako sem izbirala poročno lokacijo.

Mojo izkušnjo z matičnim uradom.

- Kako sem se lotila nabiranja ponudnikov

- Ali sem potočila kakšno solzo ob izboru poročne obleke

- Zakaj sva se odločila za "First look" fotografiranje

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+