Tjaša Kokalj

torte špela, tjaša kokalj, poročna torta
AVTOR:
Tjaša Kokalj

Poročna torta je eden ključnih delov poroke. Namenimo ji prav posebno pozornost, saj je po navadi na vrsti ob polnoči, zraven pa velikokrat spada še kakšen ognjemet, kres ali pa vsaj spust lampijonov.

manolo blahnik, čevlji, poročni čevlji, manolke, tjaša kokalj
AVTOR:
Tjaša Kokalj

I really don’t care that much about shoes, but for these ones I DO! Zgornja trditev drži kot pribito – rada nakupujem, nora sem na modo, na nove modne smernice, ampak čevlji nikoli niso bili moj trigger.

Poročna škatla
AVTOR:
Tjaša Kokalj

Moja poročna škatla ni fensi šmensi škatla, ampak je preprosta kartonska škatla zelene barve. Nič kaj posebnega, boste rekli. Je že res, ampak skriva pa zaklade, ki so zame in za najin dan zelo dragoceni ter pomembni.

diy, naredi si sam, obešalniki, ženin, nevesta
AVTOR:
Tjaša Kokalj

Priznam, da sem velika oboževalka izdelkov 'naredi sam' ali 'diy – do it yourself'. A hkrati vam moram tudi priznati, da mi, kljub temu da rada ustvarjam, manjka potrpežljivosti in včasih tudi ročnih spretnosti. A med izdelavo se vedno zgodi nekaj čudovitega...

Tajska, Tjaša Kokalj, par, poroka, potovanj
AVTOR:
Tjaša Kokalj

Takoj po novem letu sva se z dragim odpravila na Tajsko za slabe tri tedne. Takoj so me vsi spraševali, ali se bova tja pobegnila poročiti ali je to najino predporočno potovanje.

Tjaša Kokalj, bodoča nevesta
AVTOR:
Tjaša Kokalj

Ko so vse glavne stvari urejene, pride čas mirovanja oziroma neko zatišje pred 'nevihto', da se sliši še bolj dramatično. Skoraj vsi, ki so bili kdaj neposredno povezani s kakšno nevesto pravijo, da so neveste nekaj tednov pred poroko živčne razvaline.

Tjaša Kokalj v večerni obleki
AVTOR:
Tjaša Kokalj

Po začetnih pripravah na poroko, so se prve težave pojavile ob izboru poročne obleke.Tjaša Kokalj je pri izbiri poročne obleka upoštevala veliko različnih pravil, da bi bil izbor obleke najboljši.

Bodoča nevesta Tjaša Kokalj
AVTOR:
Tjaša Kokalj

S Klemnom se poročiva šele naslednje leto, a vsakomur, ki vpraša, ponosno povem, da bi bila poroka lahko že naslednjo soboto. Najin dan sva namreč ne le v grobem, pač pa v številnih podrobnostih že dorekla.

Tjaša Kokalj
AVTOR:
Tjaša Kokalj

Najlepše stvari se po navadi zgodijo popolnoma nepričakovano. To se je zgodilo tudi meni.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+