Poroka v belem, poroka pozimi

Avtor: 
Zaobljuba.si

Ko pomislimo na zimsko poroko, seveda takoj pomislimo na poroko v snegu. Ker pa se zime vedno bolj spreminjajo in ostajajo brez snega, velikokrat niso čisto bele. A nič zato, zimske poroke še naprej ostajajo magične na prav poseben način in imajo kar nekaj prednosti. 

Pokličita najljubšega fotografa
Ena izmed njih je zagotovo ta, da so poročni ponudniki pozimi manj zasedeni. Še vedno je namreč prav zima tisti letni čas, ko se pri nas zgodi najmanj porok. Zdaj je čas, da pokličeta tistega poročnega fotografa, ki je med glavno poročno sezono že zdavnaj zaseden in ga povprašata o prostem datumu za vajino zimsko poroko. Preverita pa tudi svojo sanjsko poročno lokacijo in je ne pozabita obiskati v nočnem času. Pozimi večina poročnega dne namreč poteka v mraku oziroma temi, zato morata preveriti, kako lepo je na lokaciji v soju luči. 

Zimske poročne barve
Na svoji zimski poroki se lahko poigrata s hladno ledeno tematiko in srebrno ter belo barvno paleto. Izbereta lahko tudi toplejšo zlato in magično rdečo barvo ali pa se odločita za naravne zelene odtenke. Bolj drzna bosta izbrala elegantno črnino ali pa celo pastelne odtenke, ki smo jih zadnja leta sicer navajeni na poletnih porokah. In seveda ne pozabita na barve, ki vama jih bo ponujala narava sama. Ta nas pozimi razvaja z najlepšimi sončnimi zahodi. Za prekrasne fotografije izkoristita barve svojega zimskega sončnega zahoda.
Za piko na i bodo poskrbele snežinke
V kolikor se bosta odločila, da se bosta zaobljubila v naravi, svate na to prej opozorita, da jih na prostem ne bo zeblo. Sicer pa za njih poskrbita s toplimi dekami in umetnimi živalskimi kožami. Poročno dekoracijo pozimi dopolnita še z ogromno svečami in ostalimi lučkami vseh možnih vrst. 

Kaj pa poroka v času božično novoletnih praznikov? 
Ta čas je že v osnovi poln veselja, druženj s tistimi, ki jih imamo najraje in zakaj ne bi tega kronali še z enim čudovitim dogodkom, vajino magično praznično poroko. Si predstavljata poroko ob toplem kaminu, s čarobno okrasitvijo v barvi ljubezni, ob toplih napitkih in omamno dišeči hrani? 

Vajino zimsko poroko si bodo svatje zagotovo zapomnili. Poroke pozimi so še vedno prej izjema kot pravilo in so hkrati velikokrat precej drugačne od porok, ki smo jih sicer vajeni. Drugačno je vreme, drugačna je hrana in drugačno je celotno vzdušje. 
Za vaju pa imamo še en dober razlog, zakaj se poročiti pozimi … takoj po poroki se odpravita na medene tedne in si sredi zime privoščita sprostitev na vročih tropskih otokih. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+