Oglaševanje

Zaobljuba.si

Razvili smo interaktivno orodje Zaobljuba.si, s katerim bo postalo načrtovanje poroke najbolj zabavno opravilo do sedaj.

Portal je zbirka najlepših poročnih fotografij - na eni strani fotografij poročnih ponudnikov in na drugi porok mladoporočencev. Dodana vrednost je interaktivno oblikovanje lastnega »seznama želja«, ki ga bodoči mladoporočenci izdelajo z izbiranjem najbolj všečnih fotografij.

Cilj portala je postati vodilno orodje za organizacijo porok, ki na enem mestu združuje najboljše, kar si bodoči mladoporočenci lahko zaželijo in na drugem odgovarja na želje mlade generacije, ki si želi interaktivnega okolja ustvarjanja in komuniciranja po zgledu družbenih omrežij  (projekt nastaja pod okriljem ekipe spletne agencije leta 2012, ENKI d.o.o., ki že vrsto let ustvarja presežke za najboljše svetovne in slovenske blagovne znamke).

Na podlagi analize smo zbrali najboljše ponudnike za organizacijo poroke in jih zbrali na enem mestu.

V primeru, da želite z nami sodelovati ali pa želite, da vašo ponudbo izpostavimo na način, ki ne bo spregledan, nam pišite na info@zaobljuba.si.

Spodaj predstavljamo možnosti sodelovanja:

 

1. Osnovne predstavitvene možnosti

Del, kjer ne smete manjkati.

 

1.1. Predstavitvena stran ponudika

Na predstavitveni strani imate objavljenih 9 fotografij (lahko tudi več), ki najlepše predstavijo vašo poročno ponudbo. Poleg fotografij so objavljeni kontaktni podatki, opis dejavnosti ter opis posamezne fotografije.

1.2. Podpis ponudnika pod slikami porok.

Zakaj priporočamo? Uporabniki Zaobljube bodo vašo poročno ponudbo videli predstavljeno preko realne poročne zgodbe. Izdelek (ali storitev) bo dobil še večjo vrednost, ko bo prikazan v konkretnem primeru poročnega slavja in bo s tem veljal kot priporočilo mladoporočencev (sodobni način priporočila od ust do ust).

Bodoči mladoporočenci pa bodo v svojo "sanjarnico" lahko umeščali tudi fotografije že izvedenih porok z vašim izdelkom, ki je omogočil izvedbo popolne zobljube.

 

2. Napredne predstavitvene možnosti

Za tiste,  ki ste in želite več.

 

2.1. Izpostavitev med top 4 ponudnike v posamezni kategoriji

Zakaj priporočamo? Bodoči mladoporočenci bodo pri izbiraju njim zanimivih idej najprej opazili vašo. Z izpostavitvijo med top 4 ponudnike v kategoriji si zagotovite, da ne boste spregledani. Poleg izpostavitve v vaši kategoriji, se bo vaša naslovna slika z imenom podjetja občasno pojavljala tudi med izpostavljenimi ponudniki na vstopni strani portala. Z izpostavitvijo med top 4 ponudniki se obisk vaše predstavitvene strani v povprečju poveča za vsaj 200%. 

2.2. Priporočamo

Zakaj priporočamo? Izpostavitev ponudbe med priporočila.

Gre za prodajno najmočnejšo izpostavitev, ki zagotavlja, da vas tisti, ki načrtujejo poroko, ne bodo mogli spregledati. Med štirimi priporočili se boste pojavili ob vsakem 2. kliku obiskovalca – prikazana bo mala fotografija, vaše ime in povezava na vašo ponudbo.

Opozorilo: za umestitev v to kategorijo si uredništvo pridžuje pravico do analize vaše ponudbe in odločitve, če slednja ustreza krtiterijem priporočila portala.

2.3. Predstavite se v blogu

Izkoristite moč vsebinske predstavitve. Preko bloga lahko vašo dodano vrednost predstavite opisno in slikovno – v čem ste drugačni, posebni, nezamenljivi, … Poročni blogi na Zaobljuba.si imajo odlično branost, močno pa dvignejo tudi obisk predstavitvene strani. Za večji doseg vaš blog lahko delimo tudi preko družbenih medijev in novičarske liste.

poročni blog

2.4. Zakup naslovne fotografije 

Zakaj priporočamo?  Vaša fotografija s sloganom, prikazana preko celotnega monitorja, bo dajala vtis presežka. Sporočala bo odličnost, veličino, smelost, ekskluzivnost – preprosto bo zbujala željo po »To želim imeti!«. Fotografija bo obiskovalca vodila v fazo sanjarjenja, slogan pa bo vzbudil racionalno željo po sodelovanju z vami. Obiskovalec bo le klik stran od vaše celovite ponudbe.

Vstopna fotografija je namenjena do 5 najboljšim v celotni branži, skupno za vse kategorije. Zakupnik pridobi pravico do časovno daljšega zakupa in s tem rezervacje enega najbolj izpostavljenih prostorov poročnih zgodb v Sloveniji.

3. Zagotovite si svoje mesto

Kontaktirajte nas na tjasa.lenardic@enki.si oz. 040 899 394, da najdemo vam najbolj ustrezno promocijsko mesto.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+