ljubezen

Partnerski odnos
AVTOR:
Anja Kovačič

Poročni dan je zagotovo eden večjih mejnikov. Če je nekaj mesecev vse podrejeno organizaciji poročnega dne, se po poroki življenje vrne v ustaljene, a hkrati nove poti. Kako se spopasti z izzivi zakonskega življenja in vijugati med obveznostmi vsakdanjika?

Dan žena
AVTOR:
Zaobljuba.si

Navajamo nekaj simpatičnih namigov, prilagojenih moškemu očesu, kako enostavno, a učinkovito polepšati dan, ki mu že od leta 1917 pravimo »dan žena«.

Ljubezen gre skozi želodec
AVTOR:
Zaobljuba.si

V Južni Koreji zaljubljeni pari v javnosti razkazujejo svojo naklonjenost z ujemajočimi oblačili,

Ljubezenski napoj
AVTOR:
Zaobljuba.si

S prijateljicami smo se odločile, da bodoči nevesti namesto dekliščine organiziramo kar čajanko. Preberi kakšne ljubezenske napoje smo pripravile.

Actum hotel, masažni bazen, razkošna soba, oddih po poroki
AVTOR:
zaobljuba.si

Ob dandanašnjem natrpanem delovnem urniku si veliko parov ne more privoščiti medenih tednov takoj po poroki. Vseeno pa je to tisti čas, ko želita preživeti nekaj intimnih trenutkov popolnoma sama. Kljub časovni stiski se lahko razvajata ob podaljšanem vikendu nekje, kjer bosta imela ves dan čas samo za vajino ljubezen.

rožice, klešče, škarje, vrvica
AVTOR:
Maja Napotnik

Danes sem razmišljala, o čem naj pišem in se odločila, zakaj nebi pisala kar me trenutno veseli. Naučile se bomo, kako narediti lepo "krono" za v lase, ki jo lahko nosimo kadarkoli.

Par ona-on.com
AVTOR:
Zaobljuba.si

Na portalu Ona-On sta se našla precej hitro. Njuna ljubezen je stopničko višje naredila po treh letih in pol, ko je Žiga Sari poklonil prečudovit zaročni prstan.

Alen Karupovič, nevihta poroka
AVTOR:
Zaobljuba.si

Na vraževerje navadno gledamo kot staromodno in preživeto, a nam ga zdrava mera v vsakdanu prav nič ne škodi. Preberi, kaj zanimivega se skriva za simboli, povezanimi s poroko. Te čaka večna sreča?

Ljubezen, valentinovo, par, poroka
AVTOR:
Zaobljuba.si

Veš, da je bil v letu 2014 v Sloveniji najbolj iskan stavek na Google strani »kaj je ljubezen«? Priljubljeni iskalnik ne da ultimativnega odgovora, ki bi rešil svet marsikaterega zaljubljenca. Zato smo odgovor na to vprašanje, poskušali poiskati mi.

ljubezen, valentinovo
AVTOR:
Zaobljuba.si

Pripravili smo ideje za najbolj zaljubljen dan v letu: se najdeš v katerem izmed opisov? Naj ti nasveti pomagajo, da valentinovo 2015, preživiš ekstra zaljubljeno.

tinder, love match, zmenkarije, ljubezen
AVTOR:
Zaobljuba.si

Se še spomnite zgodbice o olimpijskem razvratu v Sočiju? Glavni krivec je bila mobilna aplikacija Tinder. Jo poznate?

Astrologija odnosov
AVTOR:
Tatjana Štempihar

V času, ko si oblikujemo partnerstvo, je pomembno dobro poznati sebe in tudi vedeti, kaj od bodočega ali obstoječega odnosa pričakujemo. Pri tem nam lahko zelo pomaga astrologija odnosa.

Kaj nas osrečuje?
AVTOR:
Zaobljuba.si

Kaj vas osrečuje? Ste se kdaj vprašali zakaj?

Cena za ljubezen
AVTOR:
Zapletina - Tina Švajger Sivec

Princ William in Kate sta za kraljevo poroko odštela 34 milijonov dolarjev. Kako visoka je še upravičena cena poročnega slavja?

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+