Nevesta nosečka

Avtor: 
Andreja Koren

Imaš dvojni razlog za praznovanje? Se boš poročila in hkrati pričakuješ dojenčka? Dvojne čestitke! 

Ne glede na to, ali si pričakovala, da se boš poročila kot nosečka ali ne, bo treba pri organizaciji vajinega poročnega dne prilagoditi nekaj malenkosti in pomisliti na kakšno dodatno. Če boš na poročni dan še čisto na začetku nosečnosti, se lahko z bodočim ženinom odločita, da sladko pričakovanje naznanita kar takrat. Med poročnimi zaobljubami, zdravico ali poročnim plesom. Sicer pa, če je le možno, poroko načrtujta v tvojem drugem trimesečju. V tem obdobju je večja verjetnost, da bodo jutranje slabosti že mimo in tvoj trebušček še ne bo prevelik. 

Boš trebušček skrila ali poudarila? 
Obleka z višjim pasom je pri nosečkah vedno dobra izbira. Trebušček je v njih lahko viden, lahko pa ga tudi malenkost zakriješ. Odvisno seveda od tega, v katerem tednu nosečnosti se boš poročila. Pri takšnem kroju obleke tudi ne boš imela težav s tem, kako zelo bo trebušček še zrasel od trenutka nakupa obleke do poroke. Ponavadi so materiali, iz katerih so takšne obleke narejene, tudi bolj lahkotni, da lažje plapolajo v vetru. In seveda, nič ne bo pretesno. 
Naj iskanje prave poročne obleke ne bo še večji izziv, kot bi bilo sicer. V poročnem salonu takoj povej, da si v pričakovanju novorojenčka in v katerem tednu boš na svoj poročni dan. Za vsak trebušček se bo našla prava obleka. Ko jo boš našla, pa pomisli še na udobno obutev – ta bo na poročni dan izredno pomembna. 
 
A naj kupiva večji prstan? 
Ob nakupu prstanov vsekakor bodita previdna, kajti ne bo zrasel samo tvoj trebušček. Lahko se namreč zgodi, da ti bodo zatekli tudi prsti in da svojega izbranega prstana na poročni dan pred matičarjem ne boš mogla natakniti na prstanec. Mogoče za poročni dan izberi malce večjega in ga boš potem nosila še do konca nosečnosti, tistega pravega pa kupita po poroki. Lahko pa izbrani prstan preprosto nosiš na verižici okrog vratu. 
 


 

Sladko presenečenje
S torto lahko svatom objavita veselo novico, tako da jo obarvata v barvo spola vajinega novorojenčka ali pa na spol namigneta z barvo nadeva torte. To lahko seveda naredita tudi, če sta spol že obelodanila. Podobno kreativna sta lahko tudi pri pijačah. Ker kot nosečka na slavju ne boš posegala po alkoholnih pijačah, lahko barmanu naročita, naj pripravi prav posebne brezalkoholne koktajle. Vključi lahko barvo spola vajinega potomca in jih zabavno poimenuje. 
 

Načrtovanje vajinega najlepšega dne naj ne bo preveč stresno. To velja še posebej za noseče neveste. Organizacijo prepusti komu drugemu in se osredotoči nase in na svoje dobro počutje. Naj bo tvoj poročni dan najlepši dan v tvojem življenju ... Do takrat, seveda. Še lepši dan bo prišel malce kasneje. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+