So izbrani poročni ponudniki še prosti?

Avtor: 
Tjaša
Kontaktiranje poročnih ponudnikov

Datum najine poroke je bil uradno potrjen, zato sem lahko začela kontaktirati moje izbrane poročne ponudnike.

PISANJE SPOROČIL POROČNIM PONUDNIKOM

Mogoče malo nenavadno (ne znam pojasniti zakaj :)), a najprej sem e-sporočilo spisala za Petro, ki pod blagovno znamko Pcakes peče meni najlepše torte. Nedavno nazaj sem se zaljubila v njene božanske »Naked Cake«, ki so na pogled prav nekaj posebnega in prav takšno torto sem si zamislila tudi za najino poroko. Petri sem v sporočilu navedla nekaj osnovnih informacij o najini poroki (datum, čas, kraj, število svatov, …) in upala, da na najin datum še ni polno zasedena.

Naslednji na vrsti sta bili fotografinji. Njun nežen in eleganten stil fotografij me je vsakič znova očaral, zato nisem niti za trenutek oklevala. Prošnjo za ponudbo poročnega fotografiranja sem poslala Nastji in Nives Kovačec. Datum poroke je že skoraj tu, zato sem se resnično bala, da bosta na dotični termin že zasedeni, a upanje mi je vseeno dajalo dejstvo, da je poroka v petek, kljub temu, da Nastja in Nives zadnje čase kar nekaj porok fotografirata v tujini in bi lahko v petek že odšli na pot.

Fotografiranje Nastja kovačec

Nato sem ponovno na hitro odprla Sanjarnico in preverila, komu moram še pisati, da me čas ne prehiti. Seveda … vabila bi bilo potrebno poslati čim prej. Že tipkam Nadjin (Nadjina vabila) elektronski naslov, da jo povprašam, ali bo uspela v svoj natrpani urnik stlačit še najino poroko. Upala sem, da ni ravno skočila na dopust, saj bi bilo najine svate vljudno čim prej obvestiti o dogodku.

ČAKANJE NA ODGOVORE

Tako, tri elektronske pošte so bile napisane, sedaj sem se lahko samo zleknila v ležalnik, v roke vzela knjigo (organizacije sem se lotila kar z morja), in čakala na odgovore.

Zvečer, preden sem se šla v posteljo, sem še enkrat preverila elektronsko pošto in videla Petrin odgovor, ki pa mi ni bil preveč všeč, saj je imela najin vikend že popolnoma natrpan z naročili. Ulegla sem se v posteljo, a nisem mogla zaspati … Iskala sem rešitev, kako bi lahko Petra vseeno tudi meni spekla njeno odlično tortico in začela razmišljati, ali sem se organizacije poroke lotila res prepozno in želeni poročni ponudniki ne bodo več razpoložljivi … Vedela sem, da moram imeti srečo vsaj še pri vizažistki, frizerju, DJ-ju, …

Naslednje jutro sem ob jutranji kavi odgovorila Petri in ji predlagala, da tortico na lokacijo pripeljemo sami in ji s tem prihranim vsaj 4 ure, ki bi jih lahko namenila nadaljnjemu ustvarjanju. Med tem pa je v moj spletni nabiralnik že prišlo sporočilo od Nastje in Nives. Prvi stavek, ki sem ga uspela prebrati, je bil: »Tjaša, na ta datum sva še razpoložljivi«. Odvalil se mi je kamen od srca in ponovno sem dobila zagon. Sledilo je še prikupno sporočilo Nadje, ki mi je kratko in jedrnato zapisala, da bova sigurno nekaj lahko uredili. Negotovost glede torte je ostala, a ostalo je šlo vse po planu. Čez nekaj ur se mi je ponovno oglasila Petra, ki je zapisala …

Naslednjič preberi, kako se je nadaljevalo nabiranje poročnih ponudnikov. 

Želiš tudi ti deliti svojo izkušnjo organizacije poroke? Postani naša blogerica - piši nam na info@zaobljuba.si.

Preberi še:

- Kako sem izbirala poročno lokacijo.

- Mojo izkušnjo z matičnim uradom.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+