ZMANJŠAJ POROČNE CATERING STROŠKE, NE KAKOVOSTI CATERING IZVEDBE

Avtor: 
Supercatering
Supercatering, zaobljuba.si, pogostitev na poroki

Nima vsak poročni par neomejenega proračuna za poroko, kvečjemu je prevečkrat obratno. Velikokrat je tako, ko nekateri pari slišijo "proračun", instinktivno iščejo najcenejše možnosti za vse segmente poročnega dogodka, čeprav praviloma ta opcija ni najboljša rešitev. Pogovarjali smo se s strokovnjaki Supercateringa, ki so nam navedli SUPER priporočila za strategijo optimizacije stroškov poročnega dne, ki vključuje odlično pogostitev brez žrtvovanja kakovosti catering storitve.

Supercatering, zaobljuba.si, pogostitev na poroki
Foto: Mitja Resnik Photography

Prvo Supercatering priporočilo, ki je izredno pomembno, se glasi – komunicirajte s catering ponudnikom. Ključno je, da catering ponudniku zaupate čim več informacij glede poročnega dne, kakšen je vaš proračun, kakšna so vaša pričakovanja, kakšno hrano in pijačo imate v mislih, kakšen bo tip gostov in ali ima poročni dan kakšen poseben koncept. Tako vam catering ponudnik lahko pripravi ponudbo na ključ, ki ustreza le vašim željam in pričakovanjem. Nadalje je pomembno, da podate povratno informacijo na poslano catering ponudbo, saj se da z odprto komunikacijo vedno najti rešitev, ki bo ustrezala željam in omejitvam. Vsebinski popravki menija lahko vedno vplivajo na ceno, tudi na znižanje le-te.

Namig: ne boste verjeli, koliko lahko na ta način prihranite.

Supercatering, zaobljuba.si, pogostitev na poroki
Foto: Mitja Resnik Photography

Ker je omejenost proračuna že kar stalnica, lahko stroške optimizirate tudi tako, da se namesto strežene pogostitve, odločite za samopostrežno.  S tem vplivate ne samo na bolj sproščeno in časovno neomejeno catering vzdušje, temveč svatom omogočite, da poizkusijo več jedi s poročnega menija in s tem potešite njihovo strast do kulinarike.

Supercatering, zaobljuba.si, pogostitev na poroki
Foto: Mitja Resnik Photography

Posredno si lahko strošek znižate tudi tako, da pri izbiri poročne lokacije že vnaprej razmišljate tudi o catering storitvi. V kolikor lokacija vključuje vse potrebne elemente za poročno pogostitev (mize; stole; primerne dostope za dostavo; prostor, primeren za hrambo pijače ter drobnega inventarja; itd.), catering ponudnik porabi manj časa za organizacijo poročne pogostitve in posledično to postavko obračuna manj.

Supercatering, zaobljuba.si, pogostitev na poroki
Foto: Mitja Resnik Photography

V kolikor pri organizaciji poroke ne sodelujete s profesionalnim organizatorjem porok, je ključno, da o sami organizaciji poročnega slavja preberete več člankov in dobro premislite o pogostitvi, ki se v večini primerov navezuje tako na lokacijo, kot na poročno dekoracijo, itd. Poročni portal Zaobljuba je odlična platforma, kjer na enem mestu najdete vse možne informacije v povezavi z organizacijo poroke, poleg tega pa vam ponuja nabor ponudnikov in vam olajša delo pri iskanju ustreznih partnerjev.

Supercatering, zaobljuba.si, pogostitev na poroki
Foto: Mitja Resnik Photography

Naše zadnje priporočilo pa se glasi - angažirajte poročnega organizatorja – pri Supercateringu priporočamo poročna planerja Luka & Ben, ki vam dovolita sanjati in s partnerstvi, ki jih sklepata na vseh segmentih organizacije poroke, lahko privarčujeta marsikateri evro in tudi s tem optimizirata vaše stroške v kombinaciji s predlogi, nasveti in rešitvami, ki vam jih ponuja Zaobljuba.si.

Epilog je, da je potrebno z vsakim catering ponudnikom odprto komunicirati, saj se le tako najde ustrezna rešitev v dobrobit obeh strani, poročni dan pa je v tem primeru dovršen in pusti velik vtis, tako pri mladoporočencema, kot pri svatih!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Z ljubeznijo do hrane in plane...

Avtor: Marjan Krebelj

Veganska poroka Nine in Borisa Preberi več

Naslednja objava

Catering na poroki – Priporoči...

Avtor: Super Catering

Za pripravo cateringa je potrebno poznati trende, predvsem pa želje pa... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+