Najboljše pesmi za prvi poročni ples

Avtor: 
Zaobljuba.si
prvi ples, poročni ples, ples na poroki, galsba na poroki, glasba za prvi ples, zaobljuba.si, zaobljuba

Poročni ples je prvi ples mladoporočencev, ko postaneta mož in žena. S plesom in izborom pesmi najbolje pokažeta svoj karakter, hkrati pa povabita tudi druge, da se jima pridružijo na plesišču, in zabava se lahko prične.
Ko bosta izbirala pesem, je zelo pomembno, da se oba strinjata z izborom. Najbolje je, da ima pesem nek globlji pomen. Izbereta lahko tisto, ki se je vrtela v ozadju, ko sta bila na prvem zmenku, ali pa pesem, ki je spremljala vajin prvi poljub ... Če še nista prepričana, katero bi izbrala, smo za vaju pripravili nekaj nasvetov.

Tradicionalni ples

Za vaju je prvi ples izredno pomemben, s tem pa tudi izbor glasbe. Z dobro izbiro bosta pokazala svojo eleganco in dober okus. Klasika je bila vedno in bo ostala »in«, saj fini in brezčasni detajli ne gredo nikoli iz mode. Če pa želita, da bosta ples odplesala popolno, vama predlagamo, da se dogovorita za nekaj plesnih uric s plesnim učiteljem.

Primeri pesmi: "At Last" (Etta James); "Can't Help Falling in Love" (Elvis Presley); "Unforgettable" (Nat King Cole); "Fly Me to the Moon" (Frank Sinatra); "Stardust" (Billy Ward & His Dominoes).

Zabavljači

Znana sta kot vedno nasmejan par, ki se ob vsaki priložnosti pošali na svoj ali pa na tuj račun. Zakaj ne bi tega prenesla tudi v prvi ples? Izberita tako pesem, ki izraža vajin smisel za humor. Odločita se za prijetno pesem s komičnim besedilom, vse skupaj pa popestrita z noro koreografijo.

Primeri pesmi: "She's No Lady" (Lyle Lovett); "Let's Call the Whole Thing Off" (Ella Fitzgerald and Louis Armstrong); "In Spite of Ourselves" (John Prine in Iris DeMent); "Anyone Else But You" (The Moldy Peaches); "Loser" (Julian Moon).

Brezčasni romantiki

Kot strasten in čustven par najdeta ob vsaki priložnosti čas za ples in poljube. Zagotovo imata že izbrano pesem, ki vaju prevzame vsakič, ko jo slišita po radiu. Prav tako kot melodija je za vaju pomembno besedilo – poetično, čustveno in strastno. No, če pa vendarle še nista odločena, lahko izbereta katero izmed teh.

Primeri pesmi: "You're All I Need to Get By" (Marvin Gaye in Tammi Terrell); "In Your Eyes" (Peter Gabriel); "Make You Smile" (Elle King); "Say You Won't Let Go" (James Arthur); "One Call Away" (Charlie Puth).

Uporniki

Večina bi vajin stil opisala kot neobičajen, ampak vidva se za to ne zmenita, saj to ni v vajini naravi. Kljub temu pa še vedno potiho pričakujeta prvi ples. Za razliko od vajinega značilnega življenjskega stila vajin poročni ples ne bo preveč prepleten s koreografijo, ampak bosta  z njim raje pokazala svoja prepričanja.

Primeri pesmi: "Start the Commotion" (The Wiseguys); "The Joker" (Steve Miller Band); "Sweet Emotion" (Aerosmith); "Monuments and Melodies" (Incubus); "Trouble" (Cage the Elephant); "Tear in My Heart" (Twenty One Pilots).

Samotarji

Navzven sta tih par, ki ni rad v središču pozornosti. Znebita se napetosti in si izberita znano in preprosto pesem, na katero je lahko plesati. Nihče ne pričakuje zahtevne koreografije. Ko bosta plesala, plešita zase in ne za druge.

Primeri pesmi: "What a Wonderful World" (Louis Armstrong); "The Way You Look Tonight" (Frank Sinatra); "Dream a Little Dream of Me" (The Mamas and the Papas); "Thinking Out Loud" (Ed Sheeran); "All Of Me" (John Legend).

Prebrisanci

Kar ne moreta dati rok drug z drugega in ni vaju sram zapeljivo plesati. Rada sta v središču pozornosti. Spremljava za vajin ples mora biti zapeljiva, čutna in narejena za miganje. Takoj ko se bosta zavrtela, bodo svatje začutili vročico plesa.

Primeri pesmi: "Can't Take My Eyes Off of You" (Lauryn Hill); "Makes Me Feel This Way" (Sara Gazarek); "Beautiful" (Mary J. Blige); "She Keeps Me Warm" (Mary Lambert); "Make You Feel My Love" (Adele).

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Glasba je v zraku

Avtor: Zapletina

Glasba je na poroki izjemnega pomena. S pravilnim izborom glasbe bo po... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+