KAKO BODOČEGA ŽENINA VKLJUČITI V NAČRTOVANJE SANJSKE POROKE?

Avtor: 
Zaobljuba.si
načrtovanje poroke, ženin, zaobljuba.si, poroka

Svojo izvoljenko si uspešno zaprosil. Rekla je »da«, nato pa že isti dan pričela sanjariti o pravljičnem poročnem prstanu in sanjski poročni obleki. Ti si se zadeve lotil drugače, ker si pač vedel, da imaš na voljo še dovolj časa. Že čez kakšen teden pa te je izvoljenka presenetila z novico, kdo bo njena poročna priča. Kmalu zatem so te klicale tudi njene prijateljice, ki so te nameravale vključiti v program na dekliščini, nato pa se je začelo …

Zdaj si nervozen, ker je pred tabo kar naenkrat ogromno tehtnih odločitev, ti pa sploh ne veš, kje bi začel. Čeprav se ti zdi, da je načrtovanje najbolje prepustiti svoji boljši polovici, je prav, da vsaj nekaj reči postoriš sam. 

Če boš upošteval spodnji seznam, boš svoj del načrtovanja opravil z lahkoto:

IZBERI POROČNO PRIČO

Čas je, da tudi ti razmisliš o svoji poročni priči, nato pa jo poskusiš čim bolj aktivno vključiti še v sam proces priprav. To osebo čim prej povabi na pijačo, nato pa skupaj sestavita seznam povabljenih znancev in prijateljev iz tvoje strani.

poroka, poročna priča, organizacija poroke, zaobljuba.si

ORGANIZIRAJ FANTOVŠČINO

Poročna priča ti bo najbrž pomagala tudi pri organizaciji fantovščine. Pozor, čeprav bo to tvoja poslovilna zabava od samskega stanu, pa poskrbi, da ne boste uganjali kakšnih neprimernih norčij. Bodoča nevesta bo gotovo ponosna, če se izkažeš za »zrelega« moža. 

POSKRBI ZA ANIMACIJO

Najbolje, da pomoč svojih prijateljev izkoristiš tudi pri izbiri potencialne glasbene skupine ali pa vsaj zabavnega animatorja, ki bo poskrbel, da na vajini poroki ne bo manjkalo zabave.

poroka, animacija na poroki, poročni band

POSKRBI ZA POROČNI PREVOZ

Izberi avtomobil, ki bo ustrezal stilu vajine poroke, in kontaktiraj potencialnega šoferja. Sicer pa, ali si pomislil, da bi bilo smiselno v vlogo poročnega šoferja postaviti kar tvojo poročno pričo?

poročni prevoz, poroka, načrtovanje poroke, zaobljuba.si

REZERVIRAJ SESTANEK PRI ZLATARJU

To je še eno izmed opravil, za katerega lahko poskrbiš kar sam. Rezerviraj primeren datum, nato pa svojo izbranko povabi na pomerjanje in izbiranje idealnega poročnega prstana. Ko pa bosta končno našla prave, skrbno preveri morebitne napake pri gravuri. Doma prstane shrani na varno mesto in si ga dobro zapomni!

BODI ROMANTIČEN 

Z bodočo ženko počnita kaj zares romantičnega – sprostitev v teh napetih dneh bo obema le koristila, še posebej, če bo pobuda prišla s tvoje strani.

poroka, organizacija poroke, poročna priča, romantično presenečenje, zaobljuba.si

PRIPRAVI NEPOZABEN POROČNI GOVOR

Reci kaj … pametnega. Brez listka na poroki, prosim. Nič ne bo narobe, če pripraviš kratek, šaljiv in ganljiv govor, pomembno je samo to, da čim prej pričneš vaditi. Naj se ji orosijo oči. Svoji izbranki lahko napišeš še kakšno kratko sporočilce, ganljivo misel ali iskren »Ljubim te« in ji ga pustiš nekje, kjer ga bo na poročno jutro gotovo zagledala.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Vodič za izbiro popolnega poro...

Avtor: Zaobljuba.si

Poročni prstan je edina in prava stvar, ki nam po poroki za vedno osta... Preberi več

Naslednja objava

Naloge poročne priče

Avtor: Zaobljuba.si

Poročna priča mora poskrbeti več kot za en detajl na poroki. Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+