Glasba, ples in animacija

Nikoli prej ali kasneje ne boste stopali proti oltarju ob zvokih poročne koračnice. Je najbolj predvajana skladba na porokah in predstavlja nek simbol samega poročnega obreda. Tako pozorno, kot nevesto napove ravno ta koračnica, je nobena. Prostor se napolni s čustvi, svoje pa naredijo tudi cerkvene orglje. Le te pričarajo še slovesnejše vzdušje. Seveda pa ni nujno, da pri vseh ljudeh enaka poročna glasba zbudi enaka čustva.

Poslušajte različne melodije, ki se vam zdijo primerne za to priložnost. Katera poročna glasba vzbudi vaša čustva? Morda vas prepriča določen inštrument? Violina? Klavir?

Glasba je za poročno zabavo izjemnega pomena. S pravilnim izborom poročne glasbe boste poskrbeli za dobro vzdušje na zabavi. Dobra poročna glasba bo dvigovala vzdušje in  svatje ne bodo le obsedeli po večerji in opazovali dogajanje.

Glasba v živo oz. poročni band ali glasbena skupina deluje slovesno. DJ pa bo na poroki razveseljeval predvsem mlade in mlade po srcu. Prednost DJ ja tudi v tem, da lahko zadovolji res vse okuse, a zgudi se pristen stik poročnega glasbenika s svati. Predlagamo, da poročnega glasbenika pred rezervacijo obišečete na kakšni podobni prireditvi, da se prepričate o vzdušju in klaviteti.  Ko se dokončno izbrali poročni band, dorecite tudi koliko časa in do kdaj bodo igrali. Škoda bi bila, da prekinete zabavo, ki je še v polnem razcvetu.

Ena od alterntiv, ki je tudi najbolj ugodna pa je glasba, ki jo sestavite na CD. Tako bo povsem vaša izbira katera glasba se bo vrtela na poroki.

Ne pozabite ugoditi različnim glasbenim okusom. Od klasike do glasbenih hitov in tudi kakšni moderni ritmi naj bodo prisotni na vaši poroki. Seveda pa naj ne manjka kakšna večna zimzelena skladba, ob kateri boste skupaj s svati tudi zapeli.

Vzemita si čas in pošteno prečešita glasbene izvajalce, saj, kot rečeno, glasba je zvok srca in ta mora biti v vseh prsih.

Poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni prstani in nakit
Poročni fotograf
Poročni video
Poročna torta
Poročni šopek
Ličenje in pričeska
Glasba, ples in animacija
Poročne tiskovine
Poročna pogostitev
Poročna darila
Poročna dekoracija
Poročna potovanja in doživetja
Prevoz
20

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+