Naj spomini ostanejo otipljivi

Avtor: 
Zaobljuba.si
Fotomagnetki Instalab

Danes že skoraj ni junaka, ki ne bi najlepših trenutkov svojega življenja ovekovečil s fotografijo. A navadno ostanejo te na naših mobilnih napravah in le redko postanejo spomini otipljivi. Danes vam predstavljamo Instalab, ki ujetim trenutkom vdahne življenje. Preko Instalaba natisnemo vaše fotografije na magnetek, ki je lahko čudovit okras za vaš hladilnik ali napo, in tako vam spomini na vsakem koraku vzbujajo veselje.

Ker želimo pričarati čim več nepozabnih spominov, ki vam bodo lepšali dni, smo se odločili, da bomo vsak teden natisnili 6 magnetkov. Vsi, ki uporabljate Instagaram in želite, da bi se vaši spomini ovekovečili, dodajte k objavljeni fotografiji hastaga #instalabmagnetki in #zaobljuba; vsak teden bomo izbrali 6 fotografij, jih s pomočji Instalaba natisnili na magnetke in vam jih poslali po pošti. Če slučajno ne uporabljate Instagrama, nam fotografijo lahko pošljete tudi na naslov info@zaobljuba.si.

Instalab magnetki so lahko odlično darilo tudi za vaše drage, torej le pridno ovekovečite svoje najlepše trenutke, jih opremite s hastagoma #instalabmagnetki in #zaobljuba in darilce je lahko vaše.

Instalab magnetki, poroka

Če pa želite popestriti tudi vaše dogajanje na porokah, pride Instalab lahko tudi k vam. Svatje se enostavno fotografirajo s telefonom, opremijo fotografije z željenih hastagom ali jih pošljejo po mailu. Mi fotografije takoj natisnemo na magnetke (300 fotomagnetkov na uro), ki so neobčutljivi na vodo in ne zbledijo na soncu. Natisnjene magnetke razstavimo na magnetnem stojalu, kjer jih lahko svatje prevzamejo in shranijo kot večen spomin na vajino poroko. 

Veselimo se ustvarjanja nepozabnih spominov!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+