IGRE NA DEKLIŠČINI

Avtor: 
Zaobljuba.si
Dekliščina, igre na dekliščini, nevesta, poroka

Dekliščina, kot pravimo tradicionalni predporočni zabavi, na kateri se bodoča nevesta skupaj s svojimi najboljšimi prijateljicami simbolno poslovi od samskega stanu, zna voditi do sila nepredvidljivih pripetljajev. Sicer jo lahko organizira kar nevesta sama, a največkrat prevzamejo vajeti v roke prav nevestine prijateljice s poročno pričo na čelu. Ker pa so prepričane, da ne sme manjkati zabavnih in – predvsem – erotično začinjenih iger, gredo nekatere celo tako daleč, da se odločijo za najem erotičnega plesalca. Kakorkoli, dekliščine so za marsikoga precej duhovit dogodek, na katerem bodoče neveste izpolnjujejo zahtevne naloge in upoštevajo vse izvirne zamisli, ki jih pripravijo prijateljice: od izdelave lastne poročne obleke iz toaletnega papirja do prodaje peciva in raznih drugih predmetov nagajivega videza. Potem pa je tukaj še prodaja kondomov in zbiranje moškega spodnjega perila naključnih mimoidočih. Vendar pa dekliščine v zgoraj opisani obliki nikakor niso obvezen del vstopa v zakonsko zvezo. Pri igrah na dekliščini velja zlato pravilo: z nespodobnimi igrami ne pretiravajte oz. jih vsaj prilagodite tipu bodoče neveste. Bolje, da jo presenetite s čim prijetnim, kakor pa da jo silite v nerodne situacije. Ne pozabite, fotoaparat je obvezen pripomoček!

Dekliščina, igre na dekliščini, nevesta, poroka

PRESENETITE BODOČO NEVESTO

Pa začnimo s presenečenjem! Sestavite spominsko knjigo, v katero naj vsaka od udeleženk nekaj napiše, nariše ali nalepi. Na preostale strani pa dodajte jasna navodila, kakšne fotografije mora bodoča nevesta posneti in kam naj jih nalepi. Če boste uporabile domišljijo, lahko skupaj ustvarite celo galerijo nepozabnih spominov.

PREVERITE, KAKO DOBRO POZNA BODOČEGA MOŽA

Pripravite si seznam vprašanj, na podlagi katerih boste ugotovile, kako dobro bodoča mladoporočenca poznata drug drugega. Najprej jih seveda zastavite bodočemu ženinu, na dekliščini pa naj nanje odgovarja nevesta. Za vsak napačen odgovor jo primerno kaznujte, vsak pravilen odgovor pa naj prinese bonus točke. Bodite hudomušne, povprašajte, kaj partner vedno pozabi prinesti iz trgovine in katero obleko, ki jo nevesta sicer obožuje, on naravnost sovraži. Ne pozabite izvedeti, kateri je najbolj zaželen del njenega telesa in katera je tista kaprica, ki gre morda njenemu partnerju nekoliko na živce.

PREVERITE, KAKO DOBRO VAS POZNA 

Vsaka udeleženka naj prinese en predmet, ki jo spominja na zvezdo večera. Naloga bodoče neveste pa je ta, da čim prej ugotovi, čigav je ta predmet, preostalemu delu omizja pa pojasni, zakaj je bil izbran prav ta predmet.

Dekliščina, igre na dekliščini, nevesta, poroka

IGRE MED JEDAČO IN PIJAČO

Na listke napišite različne naloge, ki pa naj ne bodo pretežke. Udeleženke dekliščine presenetite z zabavnimi napisi, kot so: »povej kakšen vic«, »nekaj zapoj«, »nazdravi z zvezdo večera«, »zavriskaj«, »povej nekaj umazanega«, »čestitaj svoji prijateljici, ki se ravnokar poslavlja od samskega stanu«, »imaš natanko 5 minut časa, da bodoči nevesti pripraviš izvirno presenečenje« … in podobno. Za spodbudo lahko vsako udeleženko presenetite s simboličnim darilcem oziroma nagrado.

PANTOMIMA

Pantomima je skoraj vedno eden izmed najbolj zabavnih vložkov, še zlasti, če bodo morale tvoje prijateljice s pomočjo mimike in gestikulacije prikazati precej neobičajne situacije, ki so – tako ali drugače – povezane s poroko. Tukaj je nekaj namigov: »prodana nevesta«, »zvesto srce in delavne ročice«, »pijana nevesta«, »bilo je v maju, ko sem ti prstan dal«, »ljubo doma, kdor ga ima«, »ne čakaj na maj«.

Dekliščina, igre na dekliščini, nevesta, poroka

Dekliščina je lahko tudi nepozabno druženje z ljudmi, ki so nam blizu. Če tudi ti sodiš med tiste, ki niso ravno najbolj naklonjeni klasičnim dekliščinam, se lahko s prijateljicami odpravite na morje ali pa sodelujete v nagradni igri, ki vam lahko prinese nepozabno razvajanje v SPA Paradise. V stilu priljubljene serije Seks v mestu lahko priredite tudi zabavo v pižamah ali pa organizirate zanimiv filmski večer z zabavnim »photoshootingom«. Izbire je dovolj, potrebujete samo kanček domišljije!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Osvojite nepozabno dekliščino ...

Avtor: Zaobljuba.si

Podarjamo nepozabno dekliščino v Wellnessu Grand Hotela Bernardin, za ... Preberi več

Naslednja objava

OBLEKA, KI BO PRISTAJALA VSEM ...

Avtor: Zaobljuba.si

Če želiš, da so tvoje družice kljub različnim postavam usklajene, smo ... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+