Vedno sva se želela poročiti, sedaj se nama bo želja uresničila

Avtor: 
Tamara Prejac
Sanjska poroka - Ona-On

Kmalu bo natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com, ki ga vsako leto organizira spoznavni portal ona-on.com, dobil svoj epilog. Le še par dni nas loči do trenutka, ko bosta zmagovalca Romana in Marko odprla novo poglavje v svoji zgodbi ter si izrekla usodni DA.

Pred dnem njune Sanjske ona-on poroke smo ju povprašali, kaj obožujeta drug pri drugem, kako vzdržujeta svoj odnos in če že nestrpno čakata usodni dan.

Romana in Marko sta mlad in energičen par, ki sta svojo ljubezensko zgodbo pričela pisati pred dvema letoma. Zanju je bil usoden prvi klik na ona-on.com, ko sta se našla in hitro pričela pogovor. Kako je potekalo njuno spoznavanje od prvega klika do prvega zmenka, preberite tukaj.

Na natečaj Najina zgodba sta se prijavila iz heca

Na natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com sta se Romana in Marko prijavila iz "heca". Romana pravi, da je dobila po e-pošti obvestilo o natečaju in je Marka "hecala", da ju bo prijavila. "Marko je pa vedno rekel, da ne upam." Tako ju je Romana prijavila in njuna Sanjska poroka je že skoraj tukaj ;)

A tukaj se njuno potegovanja za poroko ni zaključilo. Kot pravita sta se zelo potrudila, da sta dobila največ glasov in seveda poroko. "Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila vsakemu, ki je oddal glas za naju. Hvala vam iz srca. Omogočili ste nama najlepši in najpomembnejši dan v najinem življenju."

Poroka Ona-On

Želja po poroki je bila še preden sta se spoznala …

… a se je Romani in Marku zdela nedosegljiva. "Poroka je velik finančni strošek, a sva se kljub temu veliko pogovarjala o njej. Na ona-on natečaj sva se prijavila prav zaradi želje po poroki in se tudi potrudila, da sva dobila največ glasov."

Ker sta se oba želela poročiti, sta se tudi na obletnico zaročila in to tik preden sta izvedela, da sta zmagala na natečaju in prejela Sanjsko poroko. "Še preden sva izvedela, da sva dobila nagrado, sva se na poti na spoznavni piknik hecala, da bova lahko naslednji dan staršem izdala, da se drugo leto poročiva," pravita Romana in Marko.

Izkazalo se je, da sta lahko storila točno to. "Ko sva izvedela, da sva dobila Sanjsko poroko, sva bila pa oba prijetno šokirana. Nisva se niti zavedala, da je to res. Občutki so bili zelo zanimivi in mešani, seveda vse pozitivno :)"

Živčna še nista

Romana in Marko sta očitno zelo umirjena, saj nekaj dni pred poroko nista prav nič živčna. "Verjetno bo tista živčnost prišla zadnji dan, iz petka na soboto. Bolj naju skrbi, da bo vse potekalo tako, kot sva si zamislila," pravita in dodajata, da se že zelo veselita poročnega dneva.

Njuna poroka bo popolna, neklasična, nekaj posebnega in drugačnega, a preprosta, saj sta tudi onadva takšna. "Tukaj pa ne bo manjkala popolna poročna obleka, sanjski šopek, torta, okusna hrana in pijača :) Pa seveda veliko dobre volje ter smeha."

Pogovor, kompromisi in presenečenja

Romana in Marko, Poroka Ona-On

Glavni razlogi, da sta se zaljubila, so bili njuna odkritost, iskrenost in preprostost. "Naj ne pozabiva tudi na nekaj skupnih hobijev, istih pogledov ter iskrice, ki je priskočila na prvem zmenku."

In kaj obožujeta drug pri drugem? "Misliva, da je bolje da vprašate, katerih stvari ne obožujeva drug pri drugem ;) Obožujeva vse, tako notranjost kot tudi zunanjost."

Kako pa Romani in Marku uspeva ohranjati dobro partnersko zvezo? Pravita, da z veliko pogovora, tudi kompromisi, odkritostjo in iskrenostjo. "Seveda pa ne primanjkuje tudi nežnosti in čustvenosti. To so stvari brez katerih zveza ne deluje dolgo."

Za dobro zvezo so pomembna tudi presenečenja, ki jih v Romanini in Markovi zvezi ni manjkalo. "Recimo, Romana me je nahecala, da me v enem lokalu pri točilnem pultu čaka presenečenje, tam pa je bila ona. Velikokrat je prišlo do nepričakovanih oziroma nenačrtovanih zmenkov, najin prvi dopust, številni izleti, ... "

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

Romana in Marko pa nista edina, ki sta se spoznala na ona-on. Številni pari so z nami delili svoje zgodbe, tudi med Romaninimi in Markovimi prijatelji je nekaj parov, ki so se našli na ona-on.com in tudi drugih spletnih portalih.

Si tudi vidva želita Sanjske poroke in sta se spoznala na ona-on.com? Na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com  zaupajta svojo zgodbo in se potegujta za Sanjsko ona-on.com poroko 2017! Bodita v navdih vsem, ki svojo ljubezen že iščejo. Morda pa naslednje leto poročimo prav vaju!

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Spoznala sva se na ona-on.com

Avtor: Zaobljuba.si

Na portalu Ona-On sta se našla precej hitro. Njuna ljubezen je stopnič... Preberi več

Naslednja objava

Romana & Marko sta se spoznala...

Avtor: Tamara Prejac

Romana & Marko sta mlad simpatičen par, ki se je našel na spoznavnem p... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+