Poročna torta

Skoraj ni svata, ki se ne bi veselil trenutka, ko mladoporočenca okoli noža združita roki in odrežeta prvi kos poročne torte. Ne samo, da je poročna torta sladek dodatek vašega celotnega poročnega dogajanja, je tudi eden od trenutkov, ki tako kot prvi poljub in prvi ples ne sme manjkati na nobeni poroki.

Sladokusci se bodo verjetno strinjali, da je izbira poročne torte najboljši del organiziranje poroke. Vendar pa izbira torte ne pomeni samo degustacije okusa, ampak tudi vprašanje o njeni obliki, velikosti in na koncu seveda tudi o ceni. Veliko nevest je precej presenečenih nad ceno poročne torte, vendar pa se morate zavedati, koliko časa, talenta in trdega dela je vloženega v unikatno, estetsko ter okusno poročno torto.

V zadnjem času je na voljo nešteto oblik in okusov poročnih tort. Vse od klasične, večnadstropne torte pa do torte, sestavljene iz manjših tortic, in cakepopsov ter podobnih kombinacij. Prav zato vam svetujemo, da si na začetku ustvarite vsaj približno sliko, kakšno poročno torto si želite. Klasično ali malo drugačno poročno torto? Pobrskajte med fotografijami, ki so objavljene na Zaobljuba.si, si jih prenesite v svojo sanjarnico in kaj hitro boste ugotovile, kakšen stil vam je najbolj blizu. Slaščičarski mojstri so postali pravi oblikovalci.

Predvidita, koliko denarja sta pripravljena nameniti poročni torti. Slaščičarju zaupajta svoj znesek, saj bosta tako najlažje našla rešitev. Lažje se bosta dogovorila tudi o dekoraciji in vseh dodatkih na torti, da pozneje ne bo kakšnih nevšečnosti. Cena je odvisna tudi od števila svatov in velikosti poročne torte. Več denarja sta pripravljena nameniti torti, bolj bo ta lahko unikatna in narejena iz kakovostnih sestavin.

Poleg vsega zgoraj naštetega pa seveda ne pozabite na okus poročno torte, saj je torta v prvi vrsti namenjena razvajanju naših brbončic. Kot omenjeno, se dogovorite s slaščičarjem za degustacijo in izberite okus, za katerega menite, da bo všeč večini. Seveda se lahko zagati izognete in sestavite poročno torto iz več manjših tortic, ki so lahko različnega okusa.

Poiščita sebi ljubo poročno torto, ki bo zadovoljila tako vaju kot vajine goste. In ne pozabite, poročna torta je lahko lepa in okusna hkrati.

Poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni prstani in nakit
Poročni fotograf
Poročni video
Poročna torta
Poročni šopek
Ličenje in pričeska
Glasba, ples in animacija
Poročne tiskovine
Poročna pogostitev
Poročna darila
Poročna dekoracija
Poročna potovanja in doživetja
Prevoz
16

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+