Spoznala sva se na ona-on.com

Avtor: 
Zaobljuba.si
Par ona-on.com

Na portalu Ona-On sta se našla precej hitro. Sara je bila tam prijavljena 14 dni, Žiga pa en mesec. Ona je pri spoznavanju potencialnih partnerjev v ospredje želela postavi sebe kot osebo in ne videza, zato si je ustvarila profil brez fotografije. In izkazalo se je za dobro potezo. Dopisovanje z Žigom se je odvijalo hitro in kmalu jo je povabil na tisto 'usodno' kavo.

Prvi zmenek

Danes znata povedati precej hecno zgodbo, in sicer, da je na njunem prvem zmenku prišlo do manjšega nesporazuma. Dogovorila sta se pred vhodom v trgovski center in tam menda oba bila, pa čeprav drug drugega nista videla. V šali si zato še danes postavljata vprašanji kot sta »Kje si bil/-a?« in »Ali si kje kukal/-a izza vogala in me opazoval/-a?«.

Njuna ljubezen je stopničko višje naredila po treh letih in pol, ko je Žiga Sari na morju ob romantičnem sončnem zahodu poklonil prečudovit zaročni prstan. Danes sta skupaj 7 let, oba poslovno uspešna na svojem področju, razvila sta tudi blagovno znamko MySpirit, kmalu pa se bosta poročila na sanjski poroki.

Stvari, ki jih obožujeta drug pri drugem

Za Saro so to Žigove modre oči, da je njen dober prijatelj in hkrati tudi ljubeč partner, zanj pa je ona najbolj prijazna oseba na svetu, ki ima enake vrednote in ga v vsem razume.

Par ona-on.com

Poroka se bliža

22. maja se bosta poročila na Posestvu Brdo, kjer so jima pripravili intimen personificiran sprejem na Račjem otoku. Sari je na pomoč z nasveti in poročnimi trendi priskočil poročni butik Novias, kjer si je izbrala najbolj prestižno poročno obleko, poročna organizatorka Petra Starbek, iz podjetja Storija inženiring, pa jima je pomagala, da ničesar ne bo prepuščeno naključju, za njune unikatne poročne tiskovine pa je poskrbel Kjut dizajn, ki jima je pripravil celostno grafično podobo.

Za poroko sta si izbrala petek, saj si želita dahniti usodni »DA«, v intimnem vzdušju, v krogu družine in prijateljev, med katerimi je tudi Rebeka Dremelj. Poroka bo potekala tradicionalno s civilnim obredom in zabavo v dvorani Splendens na Brdu, kjer bodo goste zabavali skupina Karneval in maskota ona-on.com, kupid Ljubo.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+