Poročni šopek

POROČNI ŠOPEK OBVEZEN DEL POROČNE DEKORACIJE

Poroka brez poročnega šopka in cvetja ni prava poroka. Poleg poročne obleke in hrane si bodo svatje  poročni šopek zelo dobro zapomnili.

Cvetje da poroki piko na i in ustvari prav posebno vzdušje. Poročno cvetje ni samo za dekoracijo, ampak simbolizira življenje, rast in preporod. Obenem poročni šopek izraža tudi nevestin okus in osebnost.

Pri cvetju enostavno ni napačne odločitve. To je vaša osebna izbira, vam pa svetujemo, da se obrnete na cvetličarja, ki vam bo glede na izbrano temo poroke in vaše želje znal najbolje svetovati. Pobrskajte po Zaobljubi.si in najdi zamisli in stil poročnega šopka, ki vam je všeč. Našle boste vrsto zamisli zato hitro stopite v stik s cvetličarjem, ki se vam zdi najbolj zanimiv. Dober cvetličar vam bo načrtovanje poroke spremenil v cvetlično dogodivščino.

POROČNI ŠOPEK PRILAGODITE OSTALIM DODATKOM

Predlagamo, da začnete s poročnim šopkom. Ta je najpomembnejši in najbolj osebni del celotne cvetlične dekoracije. Nevestin šopek naj bi bil spektakularen in najlepši aranžma poroke. Bela je sicer še vedno najbolj priljubljena barva, a svetujemo, da barvo in obliko poročnega šopka prilagodite obleki, telesni višini, temi in slogu poroke. Svetujemo, da najprej izberete obleko, šele nato poročni šopke, saj je lepo, če se ta ujemata. Če boste imeli razkošno obleko imate, mora biti temu primeren tudi šopek. Ne pozabite tudi na svate in ženina. Kljub temu da nekateri pari ne posegajo več po naprsnih šopkih, pa so še vedno zelo zaželeni.

STILI IN OBLIKE POROČNEGA ŠOPKA

Obstajajo različne oblike in stili šopkov. Od okroglih, do padajočih, minimalističnih, poročnih šopkov iz ene cvetlice …

DODATKI POROČNEGA ŠOPKA

Razmislite lahko tudi o različnih dodatkih, ki jih lahko dodate poročnemu šopku. V šopek se lahko vključijo biseri in kristali, ki poročenemu šopku dodajo glamur. Kot odličen detajl pa lahko deluje tudi satenasti trak, ki naredi razkošen videz.

Dih jemajoča in dišeča ponudba poročnih šopkov in cvetja vaju bo osrečila na vsakem kliku.

Poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni prstani in nakit
Poročni fotograf
Poročni video
Poročna torta
Poročni šopek
Ličenje in pričeska
Glasba, ples in animacija
Poročne tiskovine
Poročna pogostitev
Poročna darila
Poročna dekoracija
Poročna potovanja in doživetja
Prevoz
2

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+