Romana & Marko sta se spoznala na ona-on.com, letos ju sanjsko poročimo!

Avtor: 
Tamara Prejac
Sanjska poroka - Ona-On

Romana & Marko sta mlad simpatičen par, ki se je našel na spoznavnem portalu ona-on.com. Lani sta zmagala na nagradnem natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com, maja pa bosta svoj da dahnila na Sanjski ona-on.com poroki.

Od prvega klika do prvega zmenka

»Prvi stik sva vzpostavila prek ona-on.com, do izmenjave osebne pošte pa je minil en teden. Preden sva se dobila na prvem pravem zmenku, sva si dopisovala tri mesece,« pravita Romana in Marko.

Romana je prva predlagala srečanje v živo, a ker je bil Marko takrat precej zaseden, se nikakor nista mogla dogovoriti za termin. Nato pa je Marko menil, da je skrajni čas, da srečata tudi v živo: »Zjutraj sem ji napisal sporočilo, da se v popoldanskih urah vračam iz Hrvaške in da imam čas za kavico. Odgovorila je, da je za.«

Marko in Romana Ona-on poroka

Na prvem zmenku so ju morali »vreči« iz lokala

Oba zelo zgovorna, na prvem zmenku nista imela težav s komunikacijo. »Pogovarjala sva se o vseh možnih temah (celo o nekdanjih partnerjih) in na koncu so naju mogli 'vreči ven' iz bara,« pravita.

»Poslovila sva se in zdelo se mi je, da moram narediti en korak naprej, zato sem jo objel in ji povedal, da je bilo lepo,« pravi Marko. A eno pelje do drugega in njuno druženje se je nadaljevalo – večinoma ob kavicah, nato pa je Romana Marku pripravila presenečenje.

»Poslala mi je sporočilo, češ, da me na določeni lokaciji nekaj čaka. Po službi sem se odpravil tja in tam me je čakala ona, skupaj s svojim 6-letnim sinom,« pojasnjuje Marko, ki je bil zelo vesel, da ju je videl. A prava prelomnica v njuni zvezi je bila, ko je Romana Marka povabila k sebi na večerjo – od takrat naprej sta nerazdružljiva.

»Odločila sva se, da bova skupaj, zdaj pa že imava skupnega sinčka. Vem, da je Romana tista ta prava in da sem s pomočjo ona-on našel svojo sorodno dušo, ki sem jo dolgo iskal,« še pravi Marko.

Sanjska ona-on.com poroka pred vrati!

Sanjska poroka Romana in Marko

Maja bosta Romana in Marko svojo ljubezen okronala še s Sanjsko ona-on.com poroko. Da bosta dahnila ob Ribniku pri Lisjaku, Romana si je v poročnem salonu White Couture izbrala svojo sanjsko poročno obleko, poročni prstani iz Zlatarnice že čakajo na svoja nova lastnika, nekaj manj kot 100 svatov pa bo kmalu prejelo poročno vabilo izpod rok Katarine iz podjetja Kaligrafija s Katarino.

Da bo Romanina in Markova Sanjska ona-on.com poroka potekala brez težav in da bo cvetje iz cvetličarne Happy Day vsak trenutek na pravem mestu, bo poskrbela poročna organizatorka Petra Starbek iz agencije Storija Inženiring, njun najsrečnejši dan pa bodo ovekovečili pri K.Marcella Photography in pri videografiji Jean Kanoyev.

Maja Ašič Make Up bo našo nevesto naličila, da bo najlepša s svojim možem zaplesala prvi ples, za brezhibnost katerega bodo poskrbeli v plesni šoli La Bolita, zabava in ples ter razrez kulinarične kraljice večera – poročne torte iz Kavarne Pri Nejcu – bodo potekali pod šotorom Lisjakovega loga in v ritmih glasbene skupine The Hangover Ladies.

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

In sta se spoznala na ona-on.com? Na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com nam zaupajta svojo zgodbo in se potegujta za Sanjsko ona-on.com poroko 2017!

Pridružita se številnim parom, ki do nam zaupali svojo zgodbo in bodita v navdih vsem, ki svojo ljubezen že iščejo. Morda pa naslednje leto poročimo prav vaju!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+