ROMANTIČNA ZGODBA: POROKA BO! (3/3)

Avtor: 
Zaobljuba.si
Bodoča nevesta

Sledilka Anja nam je zaupala svojo zgodbo priprave na poroko. Vabljeni k branju prvega in drugega dela zgodbe. Pošlji svojo zgodbo priprave na poroko še ti! Prve simpatične zapise čaka Zaobljubina pozornost, mini nagrada. Zdaj pa uživaj v branju Anjinega zapisa.

***

NIČ NI NAROBE, ČE KDAJ NE GRE VSE PO NAČRTU 

V zadnjem zapisu sem vam zaupala, da sem kršila »prvi parnerski zakon«, sklepanje kompromisov. Zaskrbelo me je, če poroka sploh bo, saj nenamerno nisem upoštevala želje zaročenca Luka, ki si želi manjšo poroko ter na svatbo začela vabiti ljudi brez premisleka. 

Luka se je zaprl v svoj svet in nekaj dni z mano ni želel spregovoriti o načrtovanju poroke. Nato me je presenetil! Ko sem se vrnila iz službe, me je doma pričakalo skuhano kosilo, šopek mojih najljubših rož, tulipanov, in njegov nasmeh. Nisem mogla verjeti svojim očem. 

»Anja, zdaj pa dobro poslušaj,« je rekel. »Poroka bo, ne dvomi. Ampak v načrtovanje le te se bova vključila oba in upoštevala želje drug drugega!«

NAŠEL JE SUPER ORODJE ZA ORGANIZACIJO POROKE

»Pomagala si bova s sanjarnico.« Simpatično se je zasmejal in nadaljeval: »Ti boš poskrbela za barvno nit poroke, svojo poročno obleko, poročni šopek in izbrala boš butično poročno lokacijo. Jaz želim izbrati poročni meni, oblikovalca najinih poročnih vabil in ponudnika poročnih prstanov.«

Nisem mogla verjeti svojim ušesom: Luka se je v načrtovanje poroke vključil bolj, kot sem si kadarkoli drznila pomisliti. In celo poiskal je orodje za lažjo organizacijo poroke! Med kosilom sva nato v smehu pregledovala različne ponudnike na Sanjarnici in s klikom na srček označevala nama všečne ideje. Ustvarila sva si lastno poročno stran in ideje, ki so bile všeč obema, enostavno shranila na njej. Ugotovila sva, da najine želje glede poroke niso tako različne, kot sva mislila na začetku. 

Začetek organizacije poroke je težak. Ne veš, kje začeti in ni lahko s partnerjem uskladiti želje glede vseh detajlov skozi besede. Skozi slike pa je to enostavnejše! Hvala, Sanjarnica, rešila si najino načrtovanje poroke in obema na obraz spet narisala nasmeh.

LJUBEZEN JE OSNOVA

Ko sva se dotaknila števila svatov na poroki (tu sva v prejšnjih tednih naletela na veliko nestrinjanje), me je Luka pogledal v smehu in rekel: »Potrebujeva le drug drugega! A ker si močno želiš večje poroke, naj bo poroka z veliko svati. Enkratna poroka bo!«

Zamislila sem se. Potrebujeva le drug drugega. Želim, da je na najlepši dan moj fokus ON. In vpričo njega zavrtela telefonsko številko bivše sošolke in ji prijazno sporočila, da je prišlo do spremembe načrta. Poroka bo, a v ožjem krogu, zato se na poročnem obredu žal ne vidimo. Seveda pa sledi »poporočni« žur, sem ji omenila. Bala sem se, da mi bo zamerila, a me je presenetil njen pozitiven odziv. V smehu je odvrnila, da je zelo vesela zame, da razume in potrjuje udeležbo na »after wedding« zabavi. 

Torej, ljubezen je osnova za vsako poroko. Če je ta močna, se glede organizacije poroke vse postavi na svoje mesto, tudi če na začetku izgleda neizvedljivo. Najina poroka bo! 

KONEC 

***

Kakršnakoli povezava oseb iz zgodbe z resničnimi osebami je zgolj naključna.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+