ROMANTIČNA ZGODBA: POROKA BO! (1/3)

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poroka bo!

Sledilka Anja nam je zaupala svojo zgodbo priprave na poroko. Pošlji svojo zgodbo priprave na poroko še ti! Prve simpatične zapise čaka Zaobljubina pozornost, mini nagrada. Zdaj pa uživaj v branju spodnjega zapisa.

***

NAJINA ZAROČNA ZGODBA

Moje ime je Anja in trenutno se mi celo življenje vrti okoli načrtovanja poroke. Z Lukom sem zaročena že natanko 7 mesecev in vsi pravijo, da se moraš poročiti v letu dni od zaroke. Zato sem odločena, da poroka letos bo!

Vse, ki ste že doživele zaroko veste, kako lepe občutke prebudi vprašanje partnerja, kateremu navadno sledi glasen in jasen odgovor »ja«!

Najina zaročna zgodba je nastala na potovanju po Baliju, kjer sva preživljala poletne počitnice. Takrat sva ležala na plaži, božalo naju je sonce in Luka me je spontano (sicer brez prstana) vprašal, če bi se poročila z njim. Olala, seveda sem se najprej skoraj onesvestila in med vriskanjem, smehom in objemanjem komaj izdahnila pozitiven odgovor. Nisem mogla verjeti, da moja poroka končno bo.

Vprašanje sem sicer že pričakovala, saj sem Luku poroko ves čas namigovala na različne načine. Že dolgo sem pripravljena obleči belo obleko, vržti šopek v zrak, za vedno natakniti prstan in se podati vlogi najboljše žene pod soncem naproti!

pa se je zataknilo ...

Pri izbiri poročne lokacije. Sama sem za vedno sanjala o veliki poroki, kjer bo prisotna cela družina, prijatelji, sodelavci. In ko sva zadnjič pri iskanju poročne lokacije štela svate, se je moja številka povabljenih višala, njegova nižala, zelo nižala. Dokler me ni presenetil in rekel, da si ni mislil, da sva si tako različna – on bi namreč poroko v družinskem krogu, še raje tako, da sva sama. In rekel, da bi se najraje poročil nekje v tujini na pesku, bosih nog in brez večjega »pompa«.
Počutila sem se nenavadno, kar naenkrat se mi je naredil cmok in  počutila sem se najslabše na svetu.

KAJ PA ZDAJ? KJE SE POROČITI?

O najinem različnem pogledu na število povabljencev in poročno lokacijo sem takoj, še isti dan, obvestila svojo najboljšo prijateljico. Njej se moja težava ni zdela nič kaj velika, predlog Luka ji je bil celo všeč. Nisem mogla verjeti svojim ušesom – njej bi bilo vseeno, če ne bi bila prisotna na moji poroki? Torej sem jaz na enem bregu, dve osebi, ki mi pomenita veliko, pa na drugem?

Kako je to mogoče, da se začnejo težave pri organizaciji poroke že na samem začetku – pri izbiri lokacije? Ker sem odločena, da poroka letos bo, bom prepričala dragega v veliko, ki si jo od nekdaj želim in na kateri bodo prisotni čisto vsi, ki mi veliko pomenijo. Družina, prijatelji, sodelavci ... Poroka bo v krogu z njimi in Luka naj popusti moji želji ... Pika.

Nadaljevanje zgodbe sledi.

***

Kaj pa vidva, sta usklajena glede poročne lokacije? Ali tudi pri vama poroka letos bo, pa še ne vesta kje? Se strinjaš z Anjo, ki bo vztrajala pri uresničitvi svoje želje glede lokacije in števila svatov ali meniš, da bi morala skleniti kompromis in popustiti vsaj pri številu svatov, če že noče poroke nekje daleč stran od vseh?

Kakršnakoli povezava oseb iz zgodbe z resničnimi osebami je zgolj naključna.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+