BUTIČNO POROKO, PROSIM!

Avtor: 
Zaobljuba.si

Tisti večer je šel pogovor v smer poročnih lokacij. Morje, gore, mesto, tujina, domača tla? Kje se poročiti? Zanimivo, da se prav pri poročnem stilu prijateljice največkrat razlikujemo, a na koncu se vse strinjamo: ne glede na to, kje se poročiš, grad je vedno absolutna izbira, saj dih jemajoče naravno okolje, prežeto z veličastno zgodovino in ljubezenskimi zgodbami sedanjosti, da tisto piko na i poroki.

Romantično vzdušje v zavetju Alp

Ker smo se strinjale, da je grad najbolj trendovska lokacija za poroko, smo v roke vzele telefon in »pogooglale« možne grajske poročne lokacije. Veliki, prepoznavni gradovi, ki jih oblegajo turisti, so odpadli takoj. Butično poroko bi, prosim! Le katera nevesta ne sanja o poroki, ki je drugačna od vseh ostalih?

Našle smo idilično poročno lokacijo: Grad Strmol. Eden najstarejših gradov na Slovenskem predstavlja pravo izbiro za butično poroko, odmaknjeno od vsakdanjega vrveža. Poročno prizorišče z bogato zgodovino, ki zagotovo sodi med najlepše poročne lokacije v Sloveniji.

Ko smo prebrale, da se znotraj gradu skriva Rožni vrt, izjemen ambient za grajsko poroko, se nam je narisal nasmeh na obraz. Tu bodo nastale najlepše fotografije neveste in družic, smo si obljubile! Ženin in fantje pa naj se slikajo ob vznožju gradu pod kozolcem toplarjem, kjer navadno priredijo tradicionalno poroko v podeželskem slogu.

Čudoviti srednjeveški grad predstavlja izjemen ambient za nastajanje nepozabnih poročnih fotografij! Takoj smo preverile še Instagram in hashtage #gradstrmol in #strmolcastle.

Kaj si me želimo?

Da nas na poročni dan gostijo pozorno, z mislijo na najmanjše pozornosti. Zato smo še pisale na Grad Strmol in preverile, kako je z organizacijo porok.

Grajska koordinatorka porok svetuje glede ureditve izbrane poročne lokacije in celotnega poteka poročnega dne, od izbrane gostinske ponudbe, cvetličnih aranžmajev do glasbene spremljave. Celostna obravnava vaših želja in najvišja kakovost izvedbe sta sinonima za sanjsko poroko na Gradu Strmol.

Želimo si še osebni pristop, diskretnost, fleksibilnost, vrhunskost priprave in izvedbe, koordinacijo od prvega povpraševanja do zaključka poročnega dne.  Tudi za ta del smo pri Gradu Strmol dobile pozitivno zagotovilo, sicer pa zagotavljajo pestro ponudo ter vključenost številnih nepogrešljivih malenkosti v ceno najema prostora in poročnega menija.

»Z bogatimi izkušnjami organizacije dogodkov na najvišji ravni in deležni boste poročne pravljice po vaši meri.« Grajska koordinatorka porok, Grad Strmol

Poroka tekom celega leta

Zelo smo bile vesele, ko smo izvedele, da Grad Strmol nudi razkošje lokacij za izvedbo poročnega obreda ali slavja, tako na prostem kot tudi v notranjosti gradu.

V toplem delu leta sta nedvomno najprivlačnejši lokaciji na prostem Rožni vrt in prostor pod kozolcem toplarjem, ob slabem vremenu in izven poletne sezone pa obred izpeljejo v notranjosti gradu. Poročni obred pod toplarjem zagotavlja pridih romantične preteklosti, slovenske tradicije in vzbuja vznemirjenost drugačnosti.

Romantične zgodbe, ujete v grajskih zidovih in sproščujoča atmosfera v srcu narave, vabijo k raziskovanju tega plemiškega bisera. Kulinarične dobrote bodo očarale tudi najbolj prefinjene okuse, v grajskih sobanah pa boste izkusili nastanitev v velikem slogu in nepozabno poročno noč.

DOBRA NOVICA: Poroka bo!

Grad Strmol bo aprila odprl svoja vrata organizatorjem porok, medijem, fotografom, stilistom, vizažistom, frizerjem in vsem drugim poročnim izvedbenikom, ki s svojim profesionalnim pristopom, izkušnjami in znanjem kreirajo nepozaben poročni dan. Veseli dan ali »Poroka bo« bo v soboto, 11. 4. 2015.

Na ogled bosta dve tematski poroki:

  • Grajska poroka na Rožnem vrtu Gradu Strmol ob 11.00 uri
  • Podeželska poroka pod toplarjem Gradu Strmol ob 12.30 uri

Rezervni termin v primeru slabega vremena je en teden pozneje, 18. 4. 2015.
Pridite, prepričajte se, spoznajte poročne trende in ovekovečite dogodek za lep spomin. Me komaj čakamo!

P. S. Za vse tiste, ki bodo rezervirali termin za Podeželsko poroko na dan dogodka, ponujajo posebno ceno 550 €.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+