Kako je potekala Sanjska ona-on poroka Romane & Marka

Avtor: 
Tamara Prejac
Sanjska poroka - Ona-On

Romana in Marko sta z usodnim da dala piko na i natečaju Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com.

Zmagovalca natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com Romana in Marko sta preteklo soboto dahnila da. Čeprav so nebo prekrivali oblaki, se je prav v trenutku Romaninega in Markovega DA zjasnilo in na njuno skupno zakonsko pot so posijali prvi sončni žarki.

Spoznala sta se na ona-on.com …

… kjer je Marko prvi kliknil Romano. Prek ona-on.com sta klepetala kakšen teden, preden sta šla na prvi zmenek pa so minili kar trije meseci. "Romana je prva predlagala srečanje v živo, a se je malo zavleklo, saj sem bil precej zaseden," se spominja Marko.

Ko sta se končno uskladila, sta se dobila na prvem zmenku. "Na prvi zmenek sva šla na pijačo v en lokal, kjer sva bila tako dolgo, da so naju odslovili, ker so že zapirali," se spominjata mladoporočenca. Preberite njuno celotno zgodbo.

S kočijo do usodnega da

Odličen vtis sta Romana in Marko naredila že ob prihodu na idilično lokacijo Ribnika pri Lisjaku, saj sta ju tja pripeljala dva črna vranca, Romana in Marko pa sta nam skoraj že kraljevsko mahala iz kočije s Kmetije Lukman.

Dežne kaplje paru niso prišle do živega, saj sta oba s širokima nasmeškoma kar sijala. Še posebej nevesta, ki je svate navdušila s svojo sanjsko poročno obleko v stilu morske deklice iz poročnega salona White Couture. Za njene lepe spuščene kodre, ki so bili okrašeni z dodatki rožic so poskrbeli v frizerskem salonu Shine, njeno naravno lepoto pa je s profesionalnim ličenjem poudarila vizažistka Maja Ašič.

Prihod mladoporočencev - onaon.com

Po zaobljubi sta si mladoporočenca nataknila srebrna poročna prstana s posebno diamantno gravuro iz Zlatarnice in nazdravila s svojimi svati. Civilni obred je zaznamovala harmonika, rdeča preproga, po kateri sta se sprehodila novopečena mož in žena ter odlična kulinarika iz gostinstva Lisjak.

Voda, svečke in »diamanti«

Poročna zabava Romane in Marka se je nadaljevala v Lisjakovem logu. Okrogle mize je krasila vodna dekoracija s svečkami in modrimi »diamantki« iz floristike Happy Day, kjer so poskrbeli tudi za nevestin šopek in glavni cvetlični aranžma iz kal.

Barvna rdeča nit poroke je bila sivosrebrna-bela-modra, kar je izražalo že vabilo iz Kaligrafije s Katarino in številke miz.

Žur do jutra s 6pack Čukurjem

The hangover ladies

Pod šotorom Lisjakovega loga je okoli 80 svatov uživalo v odlični svečani večerji, manjkalo pa ni tudi sladkega peciva, za tiste bolj sladkosnede.

Romana in Marko sta plesišče otvorila s čustvenim plesom na skladbo “Show me love” (slo: Pokaži mi ljubezen), njuno koreografijo pa so pripravili v plesni šoli La Bolita.

Žur se je razživel ob prihodu 6pack Čukurja in The Hangover Ladies, ki so zbrano družbo razmigali še ob nekoliko bolj rapersko obarvanih glasbenih ritmih, v rapanju pa se je preizkusil tudi ženin Marko. Odlično mu je šlo!

Posebna poročna torta s sabljo

Kmalu je sledila še kulinarična kraljica večera - poročna torta, ki so jo pripravili v Kavarni Pri Nejcu. Torta je navdušila zaradi okusa, še bolj pa zaradi izgleda. Romana in Marko sta namreč za dekoracijo torte izbrala sabljo.

Za organizacijo Romaninega in Markovega popolnega poročne dne je poskrbela Petra Starbek iz Storija inženiring, njun dan pa sta zabeležila fotografinja iz K.Marcella Photography in videografer Jean Kanoyev. Preberite, kako so potekale priprave na Sanjsko ona-on poroko.

Celotno galerijo poroke si oglejte TUKAJ!

Sta ona-on par? Zaključuje se nagradni natečaj Najina Zgodba 2017!

Sta eden izmed tisočih parov, ki so se spoznali na ona on in si želita sanjske poroke ali pa drugih bogatih nagrad? Samo še do konca meseca maja imata čas, da svojo zgodbo oddata in sodelujeta na natečaju Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com!  Le pogumno, splača se!

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Romana & Marko sta se spoznala...

Avtor: Tamara Prejac

Romana & Marko sta mlad simpatičen par, ki se je našel na spoznavnem p... Preberi več

Naslednja objava

Vedno sva se želela poročiti, ...

Avtor: Tamara Prejac

Z bodočima ona-on.com mladoporočencema o tem, kako vzdržujeta svojo zv... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+