Kako izbrati unikaten poročni prstan?

Avtor: 
Zaobljuba.si
Unikaten poročni prstan

Prstan je najbolj romantičen del vajine zaobljube, saj bodo odslej vsi na prvi pogled vedeli, da si za vedno pripadata. Tradicija nošnje prstana sega daleč v zgodovino, zato se verjetno sprašujeta, kako izbrati obroček, ki bo pripovedoval vajino zgodbo. Ker ga bosta nosila vse življenje, ne hitita z nakupom. Pobrskajta med raznovrstno ponudbo in se ne ozirajta na trenutne modne muhe, temveč izberita glede na svoj okus in značaj. Še prej pa preberita nekaj nasvetov, kako lahko prstan postane vajina posebna zaobljuba ljubezni.

Kovina, ki za vedno traja

Najpogosteje izbrana kovina za poročni prstan je zlato, uporabljata se še srebro in platina. Če želita dopolniti poročno simboliko s svojo osebno zgodbo, lahko poleg rumenega in belega zlata izbirata iz palete barvnih zlitin (zeleno, vijolično, rdeče ali črno zlato). Pri izbiri kovine upoštevajta njeno vzdržljivost. Kot bo vajina zveza rasla, se bosta tudi vidva s tekom let spreminjala, zato bo prstan morda treba prilagoditi. Tudi oblika lahko odraža vajino skupno pot. Sta med zvezo doživela kaj posebnega, kar bi želela ovekovečiti v krivulji prstana ali simbolizirati z dragim kamnom? Zlatarji najbolje vedo, kako združiti vsakodnevno nošnjo z osebnimi prelomnicami, zato se z njimi posvetujta.

Unikatna poročna prstana

Vsak par je zgodba zase

Kot pri izbiri oblike, barve in kovine lahko svojo drugačnost pokažeta tudi z gravuro. Najpogostejša izbira je na notranji strani zapisano ime partnerja in datum poroke. Čeprav izbereta klasičen obroček v mat ali sijaj verziji, si lahko pri napisu dovolita popolno svobodo. Morda imata kakšno zasebno šalo, ki jo razumeta samo vidva? Vama je pri srcu umetniško delo, ki je vplivalo na vajino skupno življenje? Izumljata svoj govor, s katerim si izkazujeta nežnost? Napis lahko postane vajina romantična skrivnost, ki bo z osebno noto dopolnila tradicijo poročnega prstana.

Poročna prstana

Izbor prstanov bosta našla tudi med našimi podnudniki. Če želita deliti posebno simboliko prstana, ki sta jo kreirala s svojo zgodbo, pa nam jo pošljita in objavili jo bomo na blogu.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Ni vse zlato, kar se sveti

Avtor: Zaobljuba.si

V sodelovanje z Zlatarnico vama podarjamo poročna prstana. Preberi več

Naslednja objava

Vodič za izbiro popolnega poro...

Avtor: Zaobljuba.si

Poročni prstan je edina in prava stvar, ki nam po poroki za vedno osta... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+