Helenina zgodba - poročna obleka iz Kitajske

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročna obleka naročena na Kitajskem

Ko smo včeraj objavili primerjavo poročnih oblek (iz Kitajske in iz slovenskega poročnega salona), se nam je oglasila nevesta Helena, ki je imela sama izkušnjo z nakupom obleke preko spleta.

“Naredili ste res dobro reportažo, škoda, ker je nisem videla kakšno leto nazaj,” pravi Helena in nam zaupa svojo zgodbo.

NA PRVI POGLED NIŽJA CENA, A V REALNOSTI ...

“Tudi sama sem se želela izogniti visokim stroškom izposoje poročne obleke, zato sem jo naročila iz Kitajske. Ko sem poročno obleko prejela, je imela zelo 'industrijski vonj', prav tako je bila ZELO bela. Naj še povem, da so perlice odpadale, prav tako čipka – vse to je morala šivilja popraviti. Zadaj je imela zadrgo, gumbe pa samo za okras – prav tako kot obleka, ki ste jo naročili vi. Izkušnja se je končala srečno le po zaslugi šivilje, ki je obleko tako lepo predelala, da je postala takšna, kot sem si jo želela že na začetku.”

Za nakup obleke je Helena odštela 130 EUR, a šivilji je plačala za popravilo 120 EUR, torej je stala obleka 250 EUR, da stresa in nervoze sploh ne ovrednotimo ...

NA KONCU VSEENO PRELEPA NEVESTA

“Še enkrat se moram zahvaliti srečnim zvezdam, da se je vse tako dobro izteklo in da je bila obleka na koncu lepa. Seveda pa je ogromno pripomogel tudi stiling, zanj sta poskrbela Luka in Ben, poročna organizatorja (Žička kartuzija),” še dodaja Helena.

Slik prvotne obleke na žalost nima, saj pravi, da ni ravno želela dokumentirati neprijetnih dogodkov. Poslala pa nam je fotografijo, kakšna naj bi bila oblekaObljubljena poročna obleka iz Kitajske

in kakšna je bila na koncu, ko jo je šivilja popravila.

Poročna obleka naročena, Foto: Nastja Kovačec

“Menim, da se obleke ne splača kupiti preko interneta. Moja zgodba se je končala srečno le po naključju,” dodaja Helena na koncu. Mora pa priznati, da se je za nakup preko spleta odločila zato, ker naj bi nekateri saloni zaračunali višjo ceno obleke zanjo; zaradi njene drobne postave bi bilo namreč potrebno obleko v večji meri prilagajati.

Si tudi ti naročila obleko preko spleta? Zaupaj nam svojo zgodbo. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Zaobljubin test - Poročna oble...

Avtor: Zaobljuba.si

Prejeli smo drugo poročno obleko iz Kitajske in preverili kakšna je ra... Preberi več

Naslednja objava

Zaobljubin test - Poročna oble...

Avtor: Zaobljuba.si

Prejeli smo prvo poročno obleko iz Kitajske in naredili test, kakšna j... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+