Poročne fotografije, ki ne smejo manjkati v albumu

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročni Detalji

Če sta že bila na porokah ali pa sta morda sodelovala pri organizaciji poročnih dogodkov za svoje prijatelje, gotovo dobro poznata poročno dogajanje in tako bosta lahko vnaprej izbrala trenutke, ki jih mora fotograf ujeti v objektiv. Najem profesionalnega poročnega fotografa se vama izplača, saj bo zaradi mnogih izkušenj lažje sledil dogajanju in bo vedno ob pravem času na pravem mestu. Skupaj s poročnima fotografoma Polono Bartol in Nejcem Boletom smo za vaju sestavili seznam, kateri poročni trenutki ne smejo manjkati v objektivu.

Portret neveste

Nevesta je na tradicionalnih porokah navadno v središču dogajanja. Najlepša in najsrečnejša med dekleti, v slavnostni obleki, sveža in spočita, pripravljena na nove izzive v skupnem življenju. Ker boš na svoj poročni dan pregovorno vložila v svoj videz veliko dela, poskrbi za to, da fotograf ne bo zamudil najlepših motivov.

Foto: Nejc Bole

Portret para

Ko sta bila še otroka, so vama starši verjetno pokazali svoje poročne fotografije, vidva pa sta sanjala, kako se bosta tudi sama poročila. Zdaj lahko nadaljujeta tradicijo. Poročni album naj bo zapuščina, ki jo bodo hranili vajini otroci in jo predali naprej – svojim otrokom. Zato stopita skupaj pred objektiv in zasijta v sreči mladoporočencev.

Foto: Polona Bartol

Poročni obred

Med poročnim obredom sicer na videz ni posebnega dogajanja, saj je vnaprej postavljen ritual, ki poveličuje vajino ljubezen. A vanj so vpleteni trenutki, ki simbolizirajo preteklost in napovedujejo prihodnost. Hoja do oltarja in izpoved ljubezni pred domačimi sta le dva izmed takšnih, ki ju morata vključiti v poročni album.

Foto: Polona Bartol

Poročna dekoracija

Spodbudita fotografa, naj na fotografijah poustvari vzdušje z vajine poroke. Fotografira naj razkošno dekoracijo, cvetje, pogrinjke in okolico poročne lokacije, da si bosta najlepši dan v življenju zares dobro zapomnila. Lepe fotografije poročnega tihožitja so obenem priložnost, da se bodo v vajin spomin zapisale vse podrobnosti, ki sta jih pripravljala več mesecev.

Foto: Nejc Bole

Izmenjava prstanov

Prvi znak, po katerem vaju bodo odslej prepoznavali, bosta vajina poročna prstana. Zato je izmenjavi prstanov eden pomembnejših prizorov na poroki. Dodajta k temu še svoja podpisa v matično knjigo. Motiv, ki ga najdemo v vsakem poročnem albumu, bo spreten fotograf ujel v novo kompozicijo.

Foto: Polona Bartol

Prvi poljub

Tudi prvega poljuba fotograf ne sme spregledati! Čeprav sta že dolga leta skupaj in je od vajinega pravega prvega poljuba minilo veliko časa, bosta s poljubom ob razglasitvi zakona za vedno zapečatila svojo zvezo. Saj ne želita tega trenutka pozabiti, mar ne? In tudi ko bosta starejša, naj ob listanju poročnega albuma vsakič pade kak srečen poljub.

Foto: Nejc Bole

Prvi ples

»Se spomniš, dragi, kako lepo smo plesali?« so besede srečne žene. Zabava na poroki je izrednega pomena, z njo proslavimo vesel dogodek ter se povežemo s svojci in prijatelji v veliko družino. Prvi ples, ki pripada ženinu in nevesti, gostje z zanimanjem opazujejo. Če sta dolge mesece hodila na plesne vaje, poskrbita, da bo od tega kaj ostalo!

Foto: Polona Bartol

Prvič v svečanih oblekah

Preoblačenje v lepa oblačila ima svoj pomen, lahko pa ga razumemo po svoje. Nam pomeni željo ženina in neveste, da bosta od prvega dne poroke naprej najboljša in najlepša izbira za svojo boljšo polovico. Zato je tudi priprava na poroko lep prizor, kjer se v miru poslovita od starega oblačila in si nadeneta novo, da bi stopila na novo – skupno pot.

Foto: Nejc Bole

Čestitke svatov

Svatje bodo v času poročnega obreda v ozadju. Kljub temu prosita fotografa, naj bo pozoren, ko vaju bodo hodili pozdravljat in vama čestitat. Tako bosta ohranila v spominu iskrene želje svojih bližnjih in prijateljev. Zakaj bi izpustila njihove odkritosrčne nasmehe in skrite solze sreče? Vajin svet je lepši v družbi ljudi, ki jih imata rada.

Foto: Nejc Bole

 
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

MALE SKRIVNOSTI ČUDOVITIH PORO...

Avtor: Avbart

Ne glede na to, ali sta vajena fotoaparata ali sta bolj sramežljiva – ... Preberi več

Naslednja objava

Poročne fotografije so trajen ...

Avtor: Zaobljuba.si in Flare Visuals

Na žalost ljudje pogosto pozabijo, da na koncu ostanejo samo ljubezen,... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+