NAGRADNA IGRA: Podarjamo trendovsko poročno obutev - Shuz!

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročne supergice

Vodilna hrvaška znamka poročne športne obutve Shuz je popolna izbira za neveste, ki si poročni dan želijo preživeti udobno in sproščeno. Nova kolekcija, v kateri se nežno prepletajo romantika, minimalizem in glamur, vas bo enostavno navdušila. Sodeluj v nagradni igri in postani lastnica čudovitih športnih copat, v katerih boš z lahkoto preplesala še tako divjo noč.

Moderna boemka, ki se ne ozira na pravila

Shuz je že več let vodilna hrvaška znamka poročne športne obutve, ki je letos osupnila s prav posebno kolekcijo. Romantični cvetlični detajli, čipkasti vzorci in satenaste vezalke, ki jih lahko oblikujemo v umetelne pentlje, se zdijo kot nalašč za neveste, ki prisegajo na sproščenost, udobje in svobodo. Gre za kolekcijo, ki predstavlja popolno kombinacijo minimalizma in glamurja ter sodobnosti in boemskosti.

Trendovska poročna obutev je primerna tudi za zahtevne bodoče neveste, ki imajo specifičen modni okus, saj se celoten videz romantične obutve lahko prilagaja rdeči niti poročnega dne, dekoraciji in seveda poročni obleki.

Ljubka ženstvena obutev ni namenjena le bodočim nevestam, pač pa tudi dekletom, pred katerimi so tudi drugi pomembni življenjski mejniki - birme, obhajila, tematske rojstnodnevne zabave, maturantski plesi in drugi svečani dogodki.

Boemski pridih obutve navdušuje velike in male dame in prav vsaka lahko najde svoj popolni par. Naj namignemo, da so športni copati lahko tudi idealno darilo za vaše najdražje - dekleta, zaročenke, mame in babice, posebej pa neveste, ki si svoj dan želijo zapomniti po neskončni lahkotnosti udobja.

Si želiš te čudovite trendovske obutve tudi ti? Sodeluj v nagradni igri, ki poteka na našem Facebook profilu do 18.6.2018 in zadeni svoj par!

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

3-JE TRIKI DO UDOBNEGA POROČNE...

Avtor: Irena Kotnik

Udobje v poročnih čevljih mora biti zagotovljeno, ne glede na to, kakš... Preberi več

Naslednja objava

Ne pozabite na poročne čevlje!...

Avtor: Alja Novak Viryent

Na poročni dan boste blesteli v najlepši poročni obleki, z najlepšo pr... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+