JE STRIPTIZER NA DEKLIŠČINI RES NUJEN?

Avtor: 
Zaobljuba.si
dekliščina

Ženska energija, neskončna zabava in poroka na obzorju. Dekliščina je simbolični mejnik, ki predstavlja slovo od samskega stanu, v rokah nevestinih prijateljic pa je organizacija tega predporočnega rituala.  V nadaljevanju sledi nekaj namigov, ki so vam lahko v veliko pomoč.

Dekliščina ji mora biti pisana na kožo

Ker ima vsako dekle svojo osebnost, življenjski slog, navade in želje, je najprej potrebno (iz)vedeti, kaj zanjo sploh pomeni dekliščina. Torej, kako si predstavlja zadnjo samsko zabavo s prijateljicami, kaj ji je najbolj všeč in predvsem, česa nikoli ne bi počela. To je zabava bodoče neveste in njenih najbližjih prijateljic, zato je pomembno, da preživi večer oziroma noč, ki bo kamenček v mozaiku najlepših spominov.

 

  • Predlog: Zberite čim več informacij o nevestinih željah in pričakovanjih.

 

Frfotavi kostumi in (pre)drzni izzivi  

Izkušnje kažejo, da se pri tovrstnih zabavah hitro lahko zgodi, da nehote prestopimo meje dobrega okusa, kar lahko vodi tudi do slabe volje ali prekrižanih načrtov v zadnjem trenutku. Niso vsa dekleta za podvige z najetim striptizerje in za kičaste kostume, v katerih je potrebno čez polovico mesta. Nesmiselno je siliti nevesto v dejanja, ki ji niso po volji – ali še huje – takšna, ki bi ji morda lahko pokvarila večer. Če je divje narave, potem z drznimi igricami verjetno ne boste zgrešili, če ni, se raje poslužite katere od alternativ.

 

  • Predlog: Pustite kreativnosti svojo pot, izvirni ste lahko tudi brez nalog, ob katerih bi se bodoča nevesta lahko počutila osramočeno ali ponižano. Namesto pretiranih kostumov se lahko dogovorite za unikaten ’dress code’, ali samo detajl, ki vas bo povezoval. Vse je stvar presoje in pogovora o pričakovanjih.

 

Bankrot pred poroko?

Poroka je že sama po sebi dovolj velik finančni zalogaj, da ne potrebuje še dodatne uverture v smislu prekomernega trošenja denarja. Da dekliščina uspe ni nikakršne potrebe po pretiravanju v smislu najema dragih limuzin, najdražjega šampanjca in zakupa prestižnega kluba. Bistvo se skriva v druženju s prijateljicami, vse ostalo je postranskega pomena in samo pika na i.

 

  • Predlog: Z dobro organizacijo se da narediti veliko in vsak pozna koga, ki lahko v takšnih primerih priskoči na pomoč. Iz drobnih malenkosti lahko nastane čudovita dekliščina.

 

Previdno pri alkoholu

Vsi poznamo rek, da ni dobre zabave brez alkohola. A ni čisto tako - dobra zabava se lahko razvije tudi brez opojnih napitkov, sploh če smo v družbi najdražjih ljudi. Seveda pa ni nič narobe, če na takšno priložnost nazdravimo s kozarčkom več in se poveselimo. Treba je le paziti, da zaradi prevelikih količin ne počnemo stvari, ki bi jih lahko kasneje obžalovali. Verjetno si nihče ne želi naslednji dan zbuditi s slabo vestjo in grenkim priokusom, še najmanj pa bodoča nevesta.

 

  • Predlog: Prave dame vedo, kje je njihova meja. ;)

 

Seveda pa je pri vseh dobronamernih namigih potrebno poudariti, da smo si ljudje različni in prav nič ni narobe s tem, da preživimo svojo zadnjo ’samsko’ zabavo tako, kot smo si od vedno želeli. Divje ali umirjeno, nagajivo ali ne, pomembno je le to, da se bomo dogodka radi spominjali.

 

Nekaj idej za vse tipe bodočih nevest:

 

1. namesto dekliščine v domačem kraju se lahko bodoča nevesta s prijateljicami odpravi na podaljšan vikend v bližnje metropole (npr.: Pariz, Rim, London, Barcelona),

 

2. hedonistke in željne razvajanja vseh čutov si lahko privoščijo vikend odklop v termah ali kateremu od SPA centrov,

 

3. ljubiteljice dobre glasbe lahko združijo dekliščino z obiskom katerega od velikih koncertov,

 

4. žurerke po duši si dekliščine ne predstavljajo brez plesa do jutranjih ur, zato je zanje idealna preplesana noč v katerem od priljubljenih klubov,

 

5. zadnje čase so priljubljeni tudi tematski večeri, ki so prilagojeni vsem okusom in željam družbe,

 

6. mirnejše neveste in tiste, ki si ne želijo nič dramatičnega, pa lahko enostavno rezervirajo mizo v gurmanski restavraciji in preživijo večer ob klepetu in dobri hrani.

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

IGRE NA DEKLIŠČINI

Avtor: Zaobljuba.si

Na dekliščini ne sme manjkati zabavnih, prijetnih iger, ki jih lahko p... Preberi več

Naslednja objava

10 idej za noro dekliščino

Avtor: Aleksandra Grozde

Pripravili smo 10 idej za noro dekliščino. Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+