10 idej za noro dekliščino

Avtor: 
Aleksandra Grozde
Nore ideje za dekliščino

Dekliščina predstavlja še zadnji samski, nor žur! To je nekakšen zaključek samskega življenja, zato je potrebno poskrbeti, da bo ta noč res nepozabna. Ali bo dekliščina največji žur daleč naokoli ali pa le sproščena pijača in klepet v krogu najbližjih prijateljic – vse je odvisno od bodoče neveste ter njene osebnosti in želja. 

10 idej, kako popestriti dekliščino: 

1. Nevesta naj nosi majico z napisom: Zadnjič samska. Do konca večera mora na njej zbrati vsaj 10 telefonskih številk samskih moških. 

2. Pripravite ji spomine na najboljše samske dneve! Od zabav, ki ste jih preživele skupaj, izletov, vseh vaših skupnih dogodivščin. Lahko ji pripravite tudi diaprojekcijo skupnih spominov, naredite foto knjigo ali pa naj vsaka napiše na kartonček spomin na najlepši skupni dogodek. 

3. Organizirajte turnejo po mestnih lokalih. V vsakem lokalu naj jo čaka nov izziv, ki ji ga preda natakar. Iz lokala v lokal jo lahko vodite same ali pa naj jo v vsakem lokalu čaka namig novega – npr. naslednja postojanka je lokal, kamor ste hodile na karaoke, kjer sta se prvič spoznala z bodočim možem itd. 

4. Če je bodoča nevesta neustrašna, ji lahko pripravite tudi kakšen čisto poseben, nor izziv. V celem večeru mora: prinesti moške spodnjice; vizitko samskega poslovneža; prepričati tri moške, naj napišejo razloge, zakaj se nevesta ne bi smela poročiti; prepričati moškega, naj ji podari svoj kondom iz denarnice; dvoriti neznanemu moškemu; prepričatineznanca, naj ji podari svoje spodnjice …

Nore ideje za dekliščino​ 

5. Naredite ji ljubko darilce. Vsako dekle naj na leseno kuhalnico napiše svoj nasvet za srečno zakonsko življenje. Kuhalnice nato postavite v okrasni lonček in nevesti podarite »recept za srečen zakon«.

6. Dve resnici in laž. Ta igrica je super za »prebitje ledu« v primeru, ko se dekleta med seboj še ne poznajo dobro. Vsako dekle opiše ostalim tri dogodivščine, ki jih je doživela z nevesto. Dve izmed njih naj bosta resnici, ena pa laž. Nato ostala dekleta ugibajo, katera izmed dogodivščin je laž. Pogosto so ravno najbolj neverjetne dogodivščine resnične!

7. The Honeymoon Hunt. Pred iskanjem skrijte po hiši igrive predmete, kot so pernate lisice, spodnje perilo, steklenico dobrega vina itd. Razdelite se v dve skupini. Vsaki skupini dajte seznam predmetov, ki jih morajo dekleta poiskati, in namige, kje se le-ti nahajajo. Če ste v manjšem prostoru, lahko vsakemu dekletu zavežete oči z rutko. Zmaga tista skupina, ki bo s tipanjem našla največ predmetov. 

8. Tetovirajte se. No, ne čisto zares. Izdelajte si začasne tattoo nalepke z unikatnim motivom in s tem izrazite svojo pripadnost dekliščini. poročna tetovaža

9. Igrica never have I ever. Vsako dekle začne stavek z »Never have I ever…« ali v prevodu z »Nikoli nisem …« in to frazo nadaljuje z resnično mislijo. Ostala dekleta spijejo požirek, če ta trditev zanje velja. Čim bolj škandalozna je misel, tem bolj je zanimiva! Kot na primer »Nikoli nisem imela fanta za eno noč«. Če ta trditev drži samo za eno osebo, spije požirek le to dekle, zatem pa mora razkriti vse podrobnosti. 

10. Ker se bo s poroko njeno samsko življenje končalo, potrebujete zagotovilo, da kot poročena ženska ne bo pozabila svojih prijateljic. Na koncu večera prinesite pogodbo, s katero bo podpisala, da se bo še naprej redno udeleževala skupnih kavic, enodnevnih pobegov na obalo in rojstnodnevnih zabav. S tem si bo dokončno pridobila vaše dovoljenje za poroko. 

Karkoli boste že pripravile svoji prijateljici – bodoči nevesti: piknik, dan v sprostitvenem centru, izlet na morje, zabavo v centru Ljubljane, večerjo v odlični restavraciji, kuharski tečaj, karaoke, je najpomembnejše, da upoštevate njene meje. Naj bo to večer, ki ga ne bo nikoli pozabila in bo v njem uživala predvsem ona. 

Ste tudi ve s prijateljicami organizirale noro dekliščino in bi jo bile pripravljene deliti z nami? Pišite nam na: info@zaobljuba.si.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

DEKLIŠČINA: VSAKA JE PO SVOJE ...

Avtor: Špela Žitko

Dekliščina je res zabavna dogodivščina vsakega dekleta. Preberite, kak... Preberi več

Naslednja objava

Nad predporočni stres s čajank...

Avtor: Zaobljuba.si

Čajanka kot praznovanje dekliščine? Zakaj pa ne!? Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+