DEŽ NA POROKI? NIČ HUDEGA!

Avtor: 
Zaobljuba.si

Tri črke – strah in trepet vsakega para, ki načrtuje poroko na odprtem: DEŽ. Kljub temu da imata za tak primer po vsej verjetnosti plan B, je slabo vreme vseeno lahko razlog za živčnost in slabo voljo. A nič ne skrbita, tudi deževen dan lahko obrneta sebi v prid in si tako pričarata najbolj romantično poroko, o kateri bodo vsi še dolgo govorili.

Nekaj zanimivih dejstev o dežju na poroki, ki vaju lahko pomirijo:

1. Dež simbolično oznanjuje prečiščenje, nov začetek, rodovitnost in plodnost. Vajin zakon bo torej dolg in srečen, kar je veliko bolj pomembno kot poroka na sončen dan. Naj dežuje!

2. Morda ne vesta, da v dežju gostje sedijo bližje skupaj, imajo skupno temo za pogovor, vzdušje je bolj toplo, prijetno in ostane dlje časa v spominu.

3. Z razlogom je kar nekaj najbolj romantičnih hollywoodskih poljubov nastalo v dežju. Sonce je super, a dež je romantičen. Zvok dežnih kapljic, nežna sivina, pritajena svetloba. Ni je čez takšno romantiko!

Dež na poroki

Slabo vreme lahko dobrodejno vpliva tudi na goste in organizatorje:

1. Ker vsi pričakujejo razdražena nevesto in ženina, se bodo še posebej potrudili pri organizaciji in vama z veseljem ustregli pri vseh dodatnih željah, samo da bi bil vajin dan kljub slabemu vremenu popoln.

2. Včasih pogovor na poroki težko steče, sploh med gosti, ki se med seboj dobro ne poznajo. Za razbijanje ledu pa ni boljšega od pogovora o vremenu. Narava in vreme vedno spodbudita ljudi k debatam.

3. Lepo vreme je sicer več kot dobrodošlo, a huda vročina je lahko bolj moteča od slabega vremena. Dež ozračje ohladi, tako nevesti in ženinu (in gostom) ni treba skrbeti, da bi jima znoj uničil razpoloženje.

In še zadnje, a najpomembnejše:

Če ste kdaj videli poročne fotografije v dežju, točno veste, o čem govorimo. Takšne fotografije so neizmerno romantične in izžarevajo posebno lepoto. Uporabite lahko mnoge zabavne pripomočke, marsikateri poročni fotograf pa vam bo zaupal, da raje fotografira v dežju kot na svetel sončen dan.

Dež naj torej ne bo razlog za slabo voljo, izkoristita ga sebi v prid in si pričarajta nepozabno poroko.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

SIMBOLIKA DEŽEVNEGA POROČNEGA ...

Avtor: Zaobljuba.si

Na vraževerje navadno gledamo kot staromodno in preživeto, a nam ga zd... Preberi več

Naslednja objava

Sedežni red, da bodo vsi zadov...

Avtor: Zaobljuba.si

Pripravili smo nekaj predlogov, kako se lotiti priprave sedežnega reda... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+