Dekliščina na 1001 način

Avtor: 
Zaobljuba.si

Sezona porok je v polnem teku in to pomeni, da je sezona dekliščin že za eno prestavo višje. Ponavadi se zadnje samske zabave za bodoče mladoporočence zgodijo vsaj dva tedna pred poroko. In tako kot poroka naj bi se dekliščina zgodila enkrat v življenju. Kakšna pravila je treba upoštevati pri organizaciji dekliščine? Bolj ali manj samo eno...o tem, kdo bo povabljen, odloča bodoča nevesta. Drugih pravil pa pri organizaciji pravzaprav ni. Naredite jo popolnoma po svoje. Ampak vseeno je vredno upoštevati nekaj nasvetov.

 

ZA PRIJATELJICE, KI ORGANIZIRAJO DEKLIŠČINO

Najboljša prijateljica, nevestina priča ali sestra? Mogoče celo vse skupaj. Ne glede na to, katera je zadolžena, da bo prevzela organizacijo dekliščine, naj ima v mislih dekliščino presenečenja. Kljub temu da vam je nevesta mogoče že namignila, kaj si želi početi na svoj dan ali noč, jo vseeno vmes malce presenetite. Ampak seveda ne negativno. Dobro jo poslušajte, kaj vam govori tedne pred dekliščino. V njenih besedah se skriva ogromno namigov. Ker mogoče pa ne želi pohajkovanja po ulicah, prodajanja piškotov, pranja vetrobranskih stekel. Mogoče ne želi niti zabave v diskoteki in plešočega striptizerja. Mogoče ji ne diši izlet na morje ali pokušina v vinski kleti. Mogoče si želi ostati doma in imeti sproščeno zabavo v pižami. Ali pa obiskati koncert enega svojih najljubših pevcev. Mogoče si želi z vami na kuharski tečaj ali pa na manikiro in masažo.  Mogoče si želi samo čajanko z dobrim čvekom ali večerjo v dobri družbi.

Nič ni nemogoče in možnosti je res veliko, zdaj pa je »samo« treba zadeti pravo. Bodimo realne..., zelo verjetno dekliščina ne bo pogodu čisto vsem povabljenkam. Težko je namreč uskladiti punce, ki se mogoče med seboj ne poznajo najbolje. Najbolj pomembno je, da je pogodu zvezdi večera. Da se ga bo spomnila še na 30. obletnico zakona.

In še to: če organizacija dekliščine prinese s seboj večje stroške, je smiselno, da se ti med udeleženkami razdelijo, pri tem pa seveda, izpustite nevesto.

 

ZA BODOČE NEVESTE, GLAVNE ZVEZDE DEKLIŠČINE 

Prepusti se! Zaupaj svojim prijateljicam, da ti bodo pripravile takšno dekliščino, kot si jo želiš. Tvoje prijateljice so in te dobro poznajo. Če pa si res želiš skupen dan oziroma noč preživeti na točno določen način, jim to namigni. Oziroma najbolje bo, da tistim, ki so zadolžene za organizacijo, kar naravnost poveš. Razen, če jo organiziraš sama. Zakaj pa ne? Tudi to je mogoče. V tem primeru ti preseneti svoje prijateljice.

IN ČE SE ODLOČIŠ, DA PRIDEJO TUDI FANTJE? 

Dekliščino združi s fantovščino in povabi prav vse. Fante in punce. Naredite si takšno super druženje, na katerem se boste zabavali vsi. Tekom dneva punce uživajte na svojem koncu in fantje na svojem, zvečer pa se združite recimo na pikniku in se zabavajte pozno v noč. Dobre volje zagotovo ne bo manjkalo.

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

10 idej za noro dekliščino

Avtor: Aleksandra Grozde

Pripravili smo 10 idej za noro dekliščino. Preberi več

Naslednja objava

IGRE NA DEKLIŠČINI

Avtor: Zaobljuba.si

Na dekliščini ne sme manjkati zabavnih, prijetnih iger, ki jih lahko p... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+