Dobrodošel (poročni) maj!

Avtor: 
Zaobljuba.si

Sredi meseca maja smo že.  Sredi meseca, za katerega pravijo, da je poln ljubezni. Narava se je prebudila, čebelice, mucke in ptički so se poparčkali, zdaj pa bo razganjalo še nas. Če se še niste, bo počasi čas, da se odpravite tudi na prvo letošnjo poroko. A mesec maj pri večini mladoporočencev ni prva izbira. V Sloveniji se največ parov res poroči v pomladno poletnih mesecih, a po zadnjih podatkih iz leta 2017, se največ zakonskih zvez sklene v septembru, sledita mu julij in junij.

Zakaj se poročiti v maju?

Maj še vedno velja za enega najlepših mesecev v letu, za kar seveda poskrbi narava. Naravne kulise, ki jih naslika  maj, so čudovite, zato je ta čas ravno pravi za poroko v naravi.  Predstavljajta si, kako usodni “da” izrečeta sredi nasada cvetočih češenj in magnolij. Ali pa sredi cvetočih gredic. Maj nam ponuja najbolj pestro barvno paleto, ki jo na poroki velja dobro izkoristiti.

Seveda ne smemo pozabiti na vse rožice, ki jih lahko vključimo v dekoracijo in poročni šopek. Tulipani, narcise, hijacinte, ranunkule, španski bezeg in še in še. Pri nevestah so zelo popularne tudi šmarnice, a imejta v mislih to, da zelo hitro uvenejo.

Če se bosta poročila maja, vajinim svatom ne bo prevroče, pa tudi zeblo jih ne bo (no, razen letos). Če vas preseneti dež, ne se obremenjevat. Poročni fotografi pravijo, da na deževni poročni dan nastanejo najbolj čudovite fotografije.

Na majski poroki lahko pričakujeta vse povabljene svate, ker ti še ne bodo pobegnili na zaslužen dopust. Pa tudi vidva na medenih tednih ne bosta imela gneče, če se na njih odpravita še pred tisto pravo turistično sezono.

Za letošnjo majsko poroko sta že prepozna, a prihodnje leto bosta lahko izbirala med kar petimi poročnimi sobotami!

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Dostava cvetja na dom – presen...

Avtor: Zaobljuba.si

Obdarovanje ljudi je lahko kar zahtevno, še posebej če nekoga obdaruje... Preberi več

Naslednja objava

DEŽ NA POROKI? NIČ HUDEGA!

Avtor: Zaobljuba.si

Vaju skrbi kakšno bo vreme na vajin poročni dan? Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+