DEKLIŠČINA NEKOČ VS. DANES

Avtor: 
Zaobljuba.si
dekliščina, zabava, poroka, nevesta, veselje, družice

Če je dekliščina nekoč veljala za običaj, ko je bodoča nevesta teden dni pred poroko povabila prijateljice na večerno druženje, ki se je zavleklo pozno v noč, po možnosti pa se je nekje opolnoči še združilo s fantovščino, danes običajno ni več tako. Danes mora biti dekliščina »cel žur«. Vsem bodočim nevestam iz srca privoščimo prav takšno dekliščino, ki jim bo pisana na kožo, in jim želimo, da bi se jim prijateljice posvetile, kar se le da. Že samo dejstvo, da bodo na kupu zbrana dekleta, ki jih ima nevesta najraje, bo svojevrstno darilo, zato bo tudi pozitivna energija že skoraj zagotovljena.

DEKLIŠČINA S TRADICIONALNIM PRIDIHOM

Ne smeš pa pozabiti, da vedno obstajata najmanj dve različni možnosti. Če zgodbo zapeljemo v tradicionalno smer, potem se bo najbrž vse skupaj dogajalo na že vnaprej znani lokaciji. Kot je v navadi, bo to kar v domačem kraju, začelo pa se bo z obiskom najbolj znanih gostiln in s karseda aktivnim izpolnjevanjem različnih nalog, ki ti jih bodo pod budnim očesom poročne priče pripravile tvoje najboljše prijateljice. Nič preveč posebnega, samo psihično moraš biti pripravljena na vse mogoče situacije, za katere upaš, da bodo v mejah dobrega okusa. Še zlasti zato, ker jih boš najbrž izvajala skoraj v neposredni bližini svojega doma, tako rekoč vsem na očeh. In potem pridemo do točke, ko nas začne zanimati še tista druga pot z nekoliko bolj modernim pridihom. Pa poskusimo …

dekliščina, zabava, poroka, nevesta, veselje, družice

DEKLIŠČINA, KI DIŠI PO NEPOZABNI AVANTURI

Predstavljaj si, da tej zgodbi dodamo nekoliko več nagajivosti, sproščenega smeha, divje razigranosti in – predvsem – ščepec nepredvidljive avanture. Rezultat? Vsaka od udeleženk si mora najprej rezervirati podaljšan vikend, da ti bodo pomagale teh nekaj dni preobraziti v neponovljivo doživetje.

Ker nas je že marec presenetil s skorajda neverjetnim odmerkom sonca, se bodo punce gotovo strinjale: »Gremo na morje.« Nobena se ne bo odrekla popolnemu razvajanju v Paradise Spa, ki je le korak stran od morja. Če te že med branjem teh vrstic skrbi proračun, se s prijateljicam čim prej odložite za sodelovanje v nagradni igri.  Vse, kar morate storiti je, da preko aplikacije naložite karseda zanimivo fotografijo in poskrbite, da zberete največ všečkov.
Ko se porodi dobra ideja, potem vsi komaj čakajo na ta nepozabni dogodek, priprave pa stečejo hitreje, kot si misliš. In če vsaka od udeleženk še kaj prispeva, bo to krasna iztočnica, da skupaj preživite čudovit podaljšan vikend, se pošteno nasmejite, ušpičite kakšno norijo, izmenjate modrosti … in se pri tem niti enkrat ne skregate.

dekliščina, zabava, poroka, nevesta, veselje, družice

DEKLIŠČINA NA MORJU?

Ni treba daleč stran, že zaradi sončka in odličnih priložnosti za nepozabne fotografije, si lahko izberete Grand Hotel Bernardin, eno izmed čudovitih lokacij slovenske obale. Preden izrečeš tisti sladki »da«, obrni še eno razburljivo stran v knjigi svojega življenja. In to prav s svojimi prijateljicami. Naj bo to še en spomin na najboljše samske dneve, zato združi zabavo z nepozabnim izletom. Naj bo to najboljši možen seštevek vseh dogodivščin, ki ste jih preživele skupaj.
Za konec pa še nasvet: drage neveste, če si boste poroko organizirale same, potem dovolite svojim prijateljicam, da v celoti poskrbijo za organizacijo vaše dekliščine. Zaupajte jim svoje želje in se pustite presenetiti. Ne bo vam žal.

dekliščina, zabava, poroka, nevesta, veselje, družice

ŽE SODELUJEŠ V NAGRADNI IGRI?>>>

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

10 idej za noro dekliščino

Avtor: Aleksandra Grozde

Pripravili smo 10 idej za noro dekliščino. Preberi več

Naslednja objava

Osvojite nepozabno dekliščino ...

Avtor: Zaobljuba.si

Podarjamo nepozabno dekliščino v Wellnessu Grand Hotela Bernardin, za ... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+