Nagajiva dekliščina

Avtor: 
Zaobljuba.si
dekliščina

Poročna priča, pozor! Poročna obleka, šopek, torta in obred niso edini spomini, ki bodo tvoji prijateljici nevesti ostali za celo življenje. Tudi dekliščina mora biti popolna, nepozabna in odštekana.

POPOLNA ORGANIZACIJA DEKLIŠČINE

Vzemi si popoldne in pobrskaj za dobrimi idejami. Da ti pomagamo priti v duh popolne organizatorke dekliščine, poglej ta posnetek. Poleg plesalcev, dobre glasbe in igre, moraš poskrbeti, da bo tvoja prijateljica nevesta dobila še druga presenečenja, ki se bodo ujemala s temo nagajive dekliščine. Predlagamo ti unikatne majice ali oblekice, kupi pa tudi nagajivo darilo, ki bo prijateljici polepšalo poročno noč. Da se bo nevesta dobro počutila na zabavi, namenjeni le njej, pa lahko poskrbiš, da ji v njenem najljubšem frizerskem salonu pred žurom uredijo pričesko in make up.

Ne pozabi, tista prava dekliščina se zgodi le enkrat v življenju!

Namig: če je tvoja prijateljica bolj sramežljiva, ji odštekano in nepozabno dekliščino organiziraj doma.

Dekliščina, Total knockout

NOV TREND ZABAVANJA

Nagajivost, najboljše prijateljice, smeh in pozitivna energija je tisto, kar mora imeti vsaka prava dekliščina. Anja, ki je pred kratkim doživela nepozabno Total Knockout dekliščino, nam je navdušeno napisala: »Za petek same pohvale in pozitivne besede. Plesalec in spremljevalna ekipa so bili TOP, enkratni! Zabava je uspela maksimalno - žur je trajal po nastopu še do 5 ure zjutraj ... Tudi od ostalih gledalk smo dobili same pohvale in pozitivne besede glede šova, fant je odličen, fenomenalen. Na kratko, glede same organizacije nastopa in vaše prijaznosti ter profesionalnosti kapo dol!«

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+