Česa nikakor ne smete izpustiti pri načrtovanju sanjske poroke

Avtor: 
Milka Hafner (Minicity)
Animacija na poroki, Minicity, Zaobljuba.si

Poroka je vsekakor eden od dogodkov, ki je že tedne ali celo mesece vnaprej skrbno načrtovan do najmanjše podrobnosti. Vsi si želimo, da na ta težko pričakovani dan vse teče po načrtu, ki smo si ga zamislili, in da bi bilo to doživetje nepozabno tako za ženina in nevesto kot tudi za vse svate.

Ne pozabimo na najmlajše

Pa vendar nam pri samem dogodku lahko pomešajo štrene morebitni najmlajši povabljenci, ki imajo na poroki svoje »načrte«. Tako da se starši, ki so povabljeni na poroko z otroki, vedno pogosteje odločajo za animacijski program za otroke, ki se izvaja na samem dogodku. Tako je poskrbljeno za zabavo otrok po »njihovi meri«, starši pa lahko bolj sproščeno uživajo v obredu in na zabavi.

Animacija otrok na poroki, varstvo otrok na poroki, Minicity

Za to možnost se lahko ob samem načrtovanju poroke vsekakor odločita tudi ženin in nevesta (tudi v primeru, ko imata že sama otroke) ter na ta način povabljene starše že vnaprej razbremenita skrbi, kaj bodo na poroki počeli otroci oz. jim pomagata pri dilemi, ali otroke sploh pripeljati s seboj.

Kako izberem prave animatorje?

Pri odločitvi o najemu animatorjev se je potrebno vnaprej pozanimati o njihovi strokovnosti, prijaznosti in odgovornosti ter o ekipi, ki stoji za njimi. Pomembno je tudi, da so vredni zaupanja, da jim starši lahko mirno prepustijo otroke. Organizatorji poroke pa morajo animatorje vnaprej seznaniti z lokacijo, datumom in uro dogodka, s potekom programa in z željami glede animacije.

Z izbiro kakovostne animacije boste poskrbeli, da bodo imeli otroci svoj »dogodek znotraj dogodka«, ki bo zagotovo za njih vsaj tako poln doživetij in zabave, kot bo poroka za odrasle.

Animacija otrok na poroki, varstvo otrok na poroki, Minicity

Animacija otrok na poroki

V kreativnem otroškem mestu Minicity so prav za ta namen oblikovali cenovno ugoden program animacije na porokah, ki je zasnovan s stani pedagogov in psihologov. Ponuja pa zabavno učenje skozi igro, realne rekvizite in uniforme, ki pomagajo otrokom, da se poistovetijo z različnimi poklici, in kreativne ter zanimive poligone. Z animacijo se lahko prilagodijo vsaki lokaciji in prostoru ter jo izvajajo v različnih jezikih.

Animacija otrok na poroki, varstvo otrok na poroki, Minicity

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Varstvo otrok na poroki

Avtor: Živa Gregorač Tomše (varuška Živa)

V kolikor bodo na vajino poroko vabljeni otroci, imamo za vaju odličen... Preberi več

Naslednja objava

Naloge poročne priče

Avtor: Zaobljuba.si

Poročna priča mora poskrbeti več kot za en detajl na poroki. Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+