Varstvo otrok na poroki

Avtor: 
Živa Gregorač Tomše (varuška Živa)
Varstvo otrok na poroki

V kolikor bodo na vajino poroko vabljeni otroci, svetujemo, da jim vnaprej pripravite nekaj enostavnih aktivnosti, s katerimi bodo preganjali mirnejše trenutke na poroki.

Pripravite lahko kakšen komplet barvic, balonov, pobarvanke na poročno tematiko in mogoče kakšen avtomobilček, da se bodo lahko med obroki malo zamotili.

Zakaj bi na poroki potrebovali varuško?

Če imate na poroko povabljene tudi najmlajše goste, je dobro imeti simpatično pripravljen program ali kotiček tudi za njihovo zabavo.

Pri varuški Živi vam pri animaciji otrok na poroki z veseljem priskočimo na pomoč. Na poroki pripravimo več kotičkov, v katerih se lahko otroci pod našim nadzorom brezskrbno zabavajo. Starše pa s tem razbremenimo, tako da se lahko tudi sami prepustijo zabavi.

Nekaj najlepšega je, ko po koncu varstva na poroki do nas stopi kateri od staršev in se nam zahvali, da je bila to ena najboljših porok tudi po naši zaslugi.

Kako poteka varstvo na poroki?

Varstvo na poroki lahko poteka, kadarkoli nas potrebujete. Otroke lahko popazimo pred obredom, med njim ali po njem, večinoma pa jih animiramo med zabavo. Seveda pa lahko zanje poskrbimo tudi ponoči.

Varstvo na poroki lahko poteka na 3 različne načine.

1. Popolna skrb za otroke oz. tako imenovan »poročni vrtec«

V poročnem vrtcu v celoti poskrbimo za otroke. Otroci so popolnoma ločeni od staršev, saj mi poskrbimo za njihovo zabavo, aktivnosti in delitev hrane. Ponavadi pripravimo štiri različne kotičke, ki jih prilagajamo starosti otrok in njihovemu zanimanju.

 - V igralnem kotičku pričaka otroke velik nabor igrač, prilagojen njihovi starosti. Skupaj sestavimo graščino iz kock, oživimo avtomobile, sestavljamo, se zabavamo z družabnimi igrami in beremo knjigice.

- V ustvarjalnem kotičku izdelujemo kronice, ki so vedno pravi hit. Okrasimo jih z barvanjem, lepljenjem nalepk in škrobnih valjčkov. Otroci lahko tudi barvajo pobarvanke na poročno temo in oblikujejo plastelin.

- V kotičku z baloni oblikujemo kot pravi čarodeji iz dolgih balonov kužka, rožico, meč ali kronice in tako otrokom polepšamo večer.

Po dogovoru lahko pripravimo kotiček s profesionalnimi barvami za poslikave obrazkov, ki se čisto enostavno sperejo z vodo. Otroci lahko postanejo metuljčki, zvezdice, spidermani ...

2. Otroški kotiček

Če ne želite, da bi bili otroci ves čas ločeni od vas, lahko pripravimo samo otroške kotičke. Otroci tako sedijo za mizo poleg staršev in se nam po svojih željah pridružijo v kotičkih. Pripravimo enake kotičke, kot so opisani zgoraj, le da tukaj poskrbimo za zabavo otrok, kadar si to zaželijo.

3. Varstvo v hotelu

Če načrtujete poroko brez otrok, lahko nanje popazimo tudi v hotelu. Pripravimo lahko kino s pokovko, pižama party ali pa nanje popazimo samo med spanjem.

Torej, le brez skrbi, na poroki bodo uživali tako otroci kot vi :): 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+