5 koristnih nasvetov neveste Polone

Avtor: 
Polona Stanovnik
Poročn nasveti Polone

Polona in Gašper, sta najlepše fotografije njune poroke delila v naši reviji ZAOBLJUBA. Nevesta Polona pa je posebej za vas zapisala še 5 nasvetov, ki ti bodo zagotovo korisitili pri načrtovanju.  

Pred poroko:

1.  Poročna lokacija

Za večino parov najpomembnejša, zato si jo zagotovita čim prej ali bodita prilagodljiva pri datumih. Ker to vedno ni mogoče in imata za načrtovanje manj časa, brez panike, naša deželica ponuja nešteto možnosti. Pobrskajta po specializiranih spletnih straneh (www.zaobljuba.si), številne ideje za lokacijo lahko najdeta tudi v galerijah naših talentiranih fotografov, ki tedensko odkrivajo nove dragulje.

Poročna lokacija Vila Fabiani

Čez vikend se odpeljita na izlet in odkrijta še neodkrite kotičke. Z nekaj domišljije in truda lahko lahko prav ta (kotiček) postane vajina poročna lokacija. Rezervirajta datum, dogovorita se za potek poroke in voilà, sta korak bližje vajinemu dnevu.

2. O-bleka (in dodatki); z velikim O.

Moj nasvet je: ne kompliciraj, včasih je res manj več.

Poročni prstan

Nevesta in družice

Premisli kakšnen kroj obleke ti pristoji in v kateri obleki se najbolje počutiš in izhajaj/ta od tam. V poplavi spletnih trgovin lahko z malo iznajdljivosti najdeš dostopne različice poročnih oblek, svojo sem si sestavila kar preko spletne strani lyst.com, cena je bila zanemarljiva. :-) Če sem čisto iskrena so bili dodatki dražji od obleke. :-)

Body: Akira, Krilo: Asos, Pas: Kaviar Gauche, Čevlji: Roberto Festa, Prstani: Alex Monroe

3. Vabila in ostale poročne tiskovine

Poročne tiskovine

Vabilo je začetek zgodbe, takrat, ko zunanjemu svetu obelodanita, da bosta skupaj za vedno. Zato uverturo v poroko in temo vajinega dogodka pričarajta že z vabilom, ki ga odpošljeta +/- dva mesca pred izbranim datumom. Poiščita asociacijo, ki vaju spominja na lepe (skupne) trenutke in se z izbranim oblikovalcem ali sama lotita oblikovanja. Za ideje in oblikovanje tiskovin se lahko obrneta tudi name - CoHo design. Z veseljem vama bom priskočila na pomoč in vama po željah oblikovala vse potrebne poročne tiskovine za vajin najpomebnejši dan (vabila, označevalci miz in imen, zahvale ter ostalo kar prenese papir). CoHo design sledi načelu kohezivnosti - skladnemu združevanju: ljudi in lepih stvari, je moj hobi, ki prerašča v veliko strast. Skladnost in povezanost sta načeli, ki ju pri oblikovanju (in tudi v življenju) vedno znova zasledujem.

4. Fun & Glam team

Poročni šopek

Brez tega na poročni dan ne gre, zato že pred poroko, pobrskaj po Pinterestu ali drugih platformah in si ustvari vizijo svoje pričeske makeupa, frizure, cvetja (mood board). Za kontakte povprašaj/ta prijatelje, prav tako bo v veliko pomoč social media in surfanje po spletnih straneh. Glasbeno skupino, catering, prilagodita svojemu okusu, samo termin rezervirajta pravočasno.

5.  Dekoracija

Veliko lahko storita sama, če nista ustvarjalne narave pa se lahko zatečeta k ponudnikom tovrstnih storitev, kot na primer Kredenca ipd.

Poroka

Poroka Polona in Gašper

Po angleško bi rekli: “keep your cool & just have fun“ :-) Prav to je tisto kar bo dalo poroki piko na i. Če vama čas in zasnova dogodka dopušča, pridita na poročno lokacijo malo prej in si vzemita (ali vsaj en od vaju) slabo uro za obhod lokacije, pregled časovnice s pričami in ljudmi, ki vama pomagajo pri organizaciji. Vpletenim podajta še zadnja navodila, nato je čas, da zadihata in pričneta z uživanjem. Prepustita se toku, saj bo, ne glede na vreme in druge nepredvidljivosti, vajina poroka nekaj posebnega, ker več kot očitno verjameta v ljubezen. Tudi midva verjameva.

Hvala za pozornost in srečno proti večnosti :-)

Intervju in fotografije poroke Polone in Gašperja, si lahko ogledate v naši reviji ZAOBLJUBA; ki je na voljo na vseh večjih prodajnih mestih. 

Foto: Nastja Kovačec

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Poročna dekoracija - detajli p...

Avtor: Zaobljuba.si

Poročna dekoracija je tista, ki lahko v veliki meri popestri celotno p... Preberi več

Naslednja objava

Eva Ahačevčič se je poročila -...

Avtor: Zaobljuba.si

Poročila se je manekenka in modna blogerka Eva Ahačevčič, ki ustvarja ... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+