5 nasvetov za poročno fotografiranje

Avtor: 
Flare Visuals
Vesela nevesta

1. nasvet

Bodita sproščena in uživajta v poročnem dnevu. Doživita ga z vsem srcem. Fotografije bodo tako dobile poseben, vajin čar.

2. nasvet

Zavedamo se, da so vsi svatje na poroki skoraj prav tako veseli kot vidva. Smo v dobi, ko ima praktično vsaka družina svoj fotoaparat ali vsaj mobilni telefon, s katerim lahko naredijo prav zadovoljive fotografije. Vendar pretirano fotografiranje, še posebej z bliskavico, lahko uniči naše posnetke. Tudi ni redko, da nam kdo tako zakriva pogled, zato je dobrodošlo, da svatom vsaj namigneta, da smo za fotografije in snemanje zadolženi mi. Oni pa naj se sprostijo in kolikor se le da, uživajo v tem dnevu. 

3. nasvet

Poročnemu fotografu povejta vse želje. Če imata mesto, ki vama nekaj pomeni, ga predstavita. Povejta, če želita imeti kakšno smešno poročno fotografijo, četudi bo samo vajina. Imata kakšno drugo »noro« idejo? Na dan z njo, naj vama ne bo nerodno.

4. nasvet

Čeprav se vama mogoče zdi, da mora poročni fotograf vedeti le najnujnejše, kot sta kraj in čas dogajanja, ni tako. Poročnemu fotografu morata sporočiti natančen potek poroke od začetka do konca. Čeprav imamo sicer radi presenečenja, smo na vajin dan raje dobro organizirani. Ko bosta določila urnik poroke, ga ne imejta samo zase, pošljita ga tudi fotografu. Podčrtajta stvari, ki so vama še posebno v fotografiji resnično pomembne. Seznanita fotografa oziroma snemalca tudi o morebitni poročni navadi, ki bo prisotna na vajinem dnevu. Vsak obred je lahko drugačen in če fotograf ne pozna poteka obreda, je lahko nerodno.

5. nasvet

Na poročni dan si vzemite dovolj časa za poročno fotografiranje, saj lahko le tako lahko naredimo dovolj raznovrstnih fotografij. Kakšen obred se pogosto tudi vsaj malo zavleče in tako še skrajša čas fotografiranja. Predlagamo, da si za poročno fotografiranje vzameta vsaj eno uro časa.

Flare Visuals

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+