Poročna revija Zaobljuba

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročna revija Zaobljuba

Z veseljem in ponosom sporočamo, da je danes ugledala luč sveta naša prva številka poročne revije ZAOBLJUBA. Kar nekaj časa smo stikali glave in spraševali bodoče mladoporočence in poročne ponudnike, kako ponuditi vsebino, ki bo najbolj pomagala pri organizaciji poroke.

PREPLET POROČNIH VSEBIN

Tako smo bili poleti pridni in nastala je revija, za katero si upamo trditi, da jo bomo našli v domovih vseh bodočih nevest in ženinov, ki si želite moderne poroke. Seveda vse vsebine nismo mogli prenesti na papir, zato smo jo prepletli s portalom Zaobljuba.si, kjer bosta našla še več zgodb, intervjujev, blogov in realnih porok.

VSEBINE POROČNE REVIJE ZAOBLJUBA

Med vsebinami prve številke se tako skrivajo najboljši ponudniki poročnih storitev, poročni trendi za poročno sezono 2017, predstavitev realne poroke, koristni nasveti, kako si olajšati organizacijo poroke, razmišljanja naših kolumnistov na temo poroke in ljubezni ter novičke iz poročnega sveta.

Želeli smo vam ponuditi raznoliko vsebino. A ker ste verjetno trenutno sami najbolj vpleteni v proces organizacije, bomo neizmerno veseli, če nam sporočite, katera vsebina vam je v tej številki najbolj všeč in kaj si želite še vključiti v revijo.

Veselimo se vaših odzivov – mnenj, pohval in kritik, saj bomo lahko le tako uspešno ustvarjali naprej in postajali še boljši.

Danes pijemo šampanjec, jutri pa se že podajamo na pot snovanja nove številke.

POROČNO REVIJO ZAOBLJUBA lahko kupite na vseh večjih prodajnih mestih po celotni Sloveniji. 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+