Poročna dekoracija - detajli prispevajo piko na i.

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročna dekoracija

Nevesta Neža nam je zaupala še nekoliko več o čudoviti dekoraciji, ki je krasila njuno poroko.

“Kolikor je šlo, smo dekoracijo že dan prej postavili sami. Postavili smo “šank” iz sodov, mož je priskrbel čeber, ki ga je catering naslednji dan napolnil z ledom in pivom”, pravi Neža.

Sod za pivo, FOTO: Jure Viltužnik

Pisalni stroj je družinska zapuščina – bil je last Nežinega dedka in je služil kot dekoracija v kotičku za pisanje želja mladoporočencema.

Neža nam je zaupala, da je dekoracijo večinoma uredila in postavila Trgovina Rodanta. “Posebej bi rada izpostavila, da sta gospod in gospa izjemno angažirana in prizadevna, brez njiju ne bi izpeljali take dekoracije, ker na poročni dan niti približno ne bi mogli urediti vsega sami. Vse sta naredila po mojem zapisanem predlogu. Ideje sem zbirala v različnih medijih in portalih, si jih shranjevala nato pa jima predloge poslala.”

Ker poročni šotor sam s svojo belino, zavesami in visokim stropom deluje precej elegantno, sta želela to malo "razbit”. Pridih domačnosti sta ustvarila prav z dekoracijo. Zato tudi bale iz slame, stari stroji iz kozolca, table ... table sta izdelali nevestina priča in njen fant.

Sami so izdelali tudi vazice za na mize, veliko dekorja pa je s sabo prinesla Trgovina Rodanta (lestev za sedežni red, lesene podstavke, cvetje, svečnike, stojala za rože, itd ...)

“Moje mnenje je, da lahko veliko dekoracije urediš sam, ampak vseeno rabiš za seboj dobro ekipo, ki na poročni dan to postavi, izvede, … to pomembno nalogo sva zaupala Trgovini Rodanta. Vse pohvale, saj so dekoracijo “spedenali” v nulo :)”, še na koncu doda Katja.  

 

CELOTNO POROKO NEŽE in PRIMOŽA SI OGLEJ TUKAJ.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

DIY - zlat svečnik

Avtor: Zaobljuba.si

Tokrat ustvarjamo zlat poročni svečnik. Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+