Gabrijela načrtuje poroko - nakupi preko spleta

Avtor: 
GABRIJELA NEUVIRT
Gabrijela načrtuje poroko

Tokrat sem se odločila, da bom napisala nekaj o nakupu drobnarij za poroko, o spletnem naročanju in domači ponudbi in izdelkih. 

V poplavi ogromnega števila različnih izdelkov smo pogosto izgubljeni. Kaj naj bo merilo nakupa; cena ali kvaliteta, znamka ali uporabnost oz. izgled. Ne bom pametovala, kako se odločita, ker vsak zase najbolje ve, do kod seže in kaj želi, a držita se meje in ne segajta čez rok, ker vaju bo hitro odneslo. 

Tekom organizacije poroke sva iskala različne ponudnike, prodajalce izdelkov ali storitev, ki so tako ali drugače povezane s poroko; pri tem pa sva vedno vedela kaj želiva in koliko sva za to pripravljena plačati. Že na začetku sva vedela, da bova nekatere stvari naročila pri lokalnih ponudnikih, druge pa bova zaradi nesorazmerno visoke cene ali pa slabe izbire naročila preko spleta. Žal je pač tako, da vsega pri nas ni mogoče dobiti, ali pa je mogoče, pa je cena za isti - uvožen izdelek pri nas bistveno višja od spletne. So pa tudi izdelki, za katere niti pomislila ne bi, da bi jih kupila kje drugje. 

Poročna podoba ženina

Podoba ženina bo na poročni dan dopolnjena s sicer trenutno zelo popularnim, a vendarle unikatnim lesenim metuljčkom, katerega izgled bo popestril prav poseben dodatek, ki naj zaenkrat še ostane skrivnost. Ker nama je les zelo ljub in ker so nama všeč nenavadni dodatki z osebno noto, bodo leseni tudi manšetnu gumbi. Takšne komplete bodo imeli tudi Matjažev brat - priča, mož moje sestre in moj oče, pa tudi najmlajši član družine. Metuljčki bodo znamke Moi, manšetni gumbi pa so znamke Kajzars Woodwork. Tina (Moi) nama bo naredila tudi napis za torto, napis za stola in še nekaj malenkosti.

Lesen metujček

Manšetni gumbi

NAKUP POROČNE DEKORACIJE PREK SPLETA

Zadnje čase opažam ogromen porast nakupov preko Aliexpressa. Ljudje ne naročujejo več samo drobnih osebnih predmetov, ustvarjalnega materiala in poročne in druge dekoracije, ampak vse več tudi oblačila in ženske celo poročne obleke. Zame bi bil takšen nakup poročne obleke popolna katastrofa. Že res, da so narejene po merah, ampak material je cenen in ne bi želela imeti na poročni dan na sebi takšne obleke. Pa odzivi? Presenetljivi. Nekatere dobijo namesto oblek samo kose slabo zašitega blaga, druge pa prave obleke, v katerih se poročijo. Stvar okusa, a zame povsem nesprejemljiv nakup.

Nakupi poročne dekoriacje Aliexpress

Na splošno nisem ljubiteljica spletnih nakupov, sploh kar se tiče oblačil. Sem ženska, ki mora videti, kako ji hlače stojijo na riti; saj me nepravilnosti spravljajo ob živce. Pa vendarle nekatere drobnarije naročim preko spleta in tako sem prejšnji teden naročila nekaj dodatkov za poroko. Zelo me zanima, kdaj bodo prispeli in kakšna bo kvaliteta. Glede na to, da je do poroke še dobre tri mesece, bodo prav zagotovo dovolj hitro tukaj. Upam, da bodo primerni za uporabo. 

In kaj se je pravzaprav znašlo v moji košarici? ..... Zdaj lahko rečem, da imava več ali manj vse, kar se tiče dekorja, dodatkov. A še vedno nama manjkajo najpomembnejše stvari: moja poročna obleka, prstani, darila za svate. Brez tega se zagotovo ne bova mogla poročiti...

CERKVENE PRIPRAVE NA POROKO

Že zdaj vem, da bo maj pester mesec. Poleg vseh ostalih obveznosti, naju čakajo še cerkvene priprave na poroko, ki jih bova opravila kar pri mariborskih frančiškanih. Sprva sva razmišljala o individualnih pripravah, pa sva se potem odločila za skupinske, ki so menda zares kvalitetne, zanimive in prijetne. Nadejam se pozitivne izkušnje in res me zanima, kako te zadeve potekajo. Seveda, poročam; za vse tiste, ki vas to zanima. Počasi me bo začela dajati predporočna nervoza, lahko bi se reklo obdobje, ko se me bo bolje izogibati... upam, da skupaj uspešno zvoziva.

Imejte se radi <3 

G.

Preberi še:

- Gabrijela načrtuje poroko

- Gabrijela načrtuje poroko - Kako naprej?

- Gabrijela načrtuje poroko - Izbrala cvetličarko in zlatarko.

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+