Rustikalna poroka

Avtor: 
Katja & Simon Photography in Zaobljuba.si
Rustikalni foto kotiček

Poroka je pomemben življenjski dogodek. Ravno zato je veliko časa vloženega v načrtovanje, pravilno razporeditev urnika in v organizacijo poroke. Nevesta bi rada imela popolno poročno obleko, odlično dekoracijo, ogromno lepih rož, vrhunski catering na idilični lokaciji, super zabavo...

Poročni fotografi vse te trenutke zabeležijo v super spomine, ki trajajo večno. Fotografije so tista stvar, ki ostanejo za vedno. In z leti dobivajo na vrednosti. Postanejo čudoviti spomini. Ravno zato pa fotografi včasih pridejo do zamisli, da bodo zrežirali poroko, ki ni tako vsakdanja, in si dali duška pri ustvarjalnih fotografijah. Katja in Simon sta se lotila priprave poroke v rustikalnem stilu.

Dekoracija na poroki

Našla sta simpatičen zaljubljen parček, nevesti so nadeli cvetlični venček v rustikalnem stilu in ji oblekli vintage belo oblekico. Tudi ženin je bil zelo šik.

Nevesta, rustikalna poroka.

Ženin v rustikalnem stilu.

Nevesta in ženin v rustikalnem stilu.

Izbrala sta si staro hišo, v kateri je bivala Katjina stara mama. Vintage tapete, staro leseno pohištvo in veliko drugega. Uživala sta v raziskovanju in odkrivanju vsakega kotička posebej.

Poročno inspiracijo sta naredila spomladi, v aprilu. Bilo je veliko cvetočih češenj. Veter je kuštral nevestine lase in jih vsake toliko razveselil še s sneženjem belih češnjevih cvetov.

nevesta in ženin v rustikalnem stilu

Nevesta in ženin.

Poleg romantične inspiracije je bilo prisotno tudi veliko zabave. Za foto kotiček sta uporabila stara vrata in okna ter osvežujočo limonado. Ko je padel večer, pa so plesali ob glasbi, ki se je predvajala po starih gramofonskih ploščah. 

Poročna dekoracija

osvežitev na poroki, limonada

 

nevesta in ženin v rustikalnem stilu

Nevesta in ženin nazdravita.

 

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Zadnji

Poročni opomin

Priprave na poroko so lahko zelo intenzivne, zato se hitro zgodi, da pozabita na kakšno malenkost. Peverita, na kaj vse morata biti pozorna, še sploh, če sta se organizacije poroke lotila sama.

Partnerski odnos

Poročni dan je zagotovo eden večjih mejnikov. Če je nekaj mesecev vse podrejeno organizaciji poročnega dne, se po poroki življenje vrne v ustaljene, a hkrati nove poti. Kako se spopasti z izzivi zakonskega življenja in vijugati med obveznostmi vsakdanjika?

poročna obleka

Poročni ponudniki svetujejo, kako organizirati poroko v času epidemije.

Facebook

Facebook

Oznake

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+