Poročni prostor

POROČNI PROSTOR NAVADNO IZBEREMO NAJPREJ

Takoj za snubitvijo navadno sledi vprašanje, kje se bova poročila. Kateri in kakšen poročni prostor je najprimernejši za naju? Mora poročni prostor odsevati najina značaja? Mora sploh biti prostor ali je dovolj prostranost? Kaj nama je pomembno, ko ramišljava o lokaciji poroke?

Skoraj so minili časi, ko bodoča mladoporočenca iščeta poročno lokacijo v bližini doma. Vse več mladih parov išče poročni prostor, ki odraža njun življenjski slog, njuno osebnost in interese, kar pomeni, da poročno lokacijo izbereta zunaj kraja bivanja. V Sloveniji in tudi zunaj njenih meja obstaja nešteto poročnih lokacij, zato ima par kar nekaj dela, preden izbere tisto pravo.

KAKO IZBRATI POROČNO LOKACIJO?

Na začetku je zelo pomembno, da poročno lokacijo (poročni prostor) prilagodita svojim željam in zahtevam. Pomislita predvsem na to, v katerem letnem času se želita poročiti, ali bosta imela samo civilni obred, koliko bo svatov, od kod bodo prišli svatje, se želita poročiti na prostem ali v dvorani … Vsa ta in še katera vprašanja vama bodo na začetku pomagala narediti ožji izbor poročnih lokacij.

Ko bosta imela ožji izbor poročnih prostorov, vama svetujemo, da se dogovorita za sestanek. Priporočamo, če vama le čas dopušča, da si poročni prostor ogledata v približno enakem času, kot načrtujeta poroko, saj bosta tako dobila najboljšo predstavo o tem, kako bo poročna lokacija videti tudi na vajin dan. Če načrtujeta poroko neko soboto v pomladnih mesecih okoli dopoldneva, je najbolje, da si v približno takšnem času ogledata tudi lokacijo. Ko bosta tam, čim več sprašujta. Le tako bosta dobila vse potrebne informacije o poročni lokaciji. Poleg tega pa pozneje ne bo prišlo do neprijetnih presenečenj. Pozanimajta se, kaj vse je vključeno v ceno, kaj je treba dodatno plačati, kakšni so pogoji, ali kaj prineseta tudi sama, koliko parov se poroči na isti dan, na koga od osebja se lahko na dan poroke obrnete za pomoč, načrtujejo kakšne spremembe na lokaciji pred vašo poroko … Včasih je zelo koristno, če si že doma pripravite vprašanja, saj se pogosto zgodi, da na sestanku marsikaj pozabimo. 

NAJVEČJI IZBOR POROČNIH LOKACIJ NA ENEM MESTU

Na Zaobljuba.si smo v kategoriji poročni prostor zbrali veliko število različnih ponudnikov poročnih prostorov.

Vsi so objavili minimalno 9 fotografij, s pomočjo katerih si lahko izdelata prvi vtis o lokaciji in možnostih. Če vama je ogledani prostor všeč, kontaktirajta ponudnika preko temu namenjenega obrazca, da preverita druge ključne detajle, pomembne za odločitev, na kateri lokaciji se bosta poročila. Vse všečne fotografije pa si seveda ne pozabita vnesti v Sanjarnico, kjer gradita tablo vajinih poročnih želja.

V primeru, da preverjate zgolj vrednosti, naj velja, da si vsak ponudnik, ki odgovori na vajino povpraševanje, zasluži odgovor, četudi je ta zanj negativen. Predvsem predlagamo, da najprej opravita predizbor, nato pa se obrneta zgolj na tiste ponudnike poročnih lokacij, ko so vama všeč.

Vabimo vaju tudi, da si prebereta več blogov, ki smo ju pripravili z namenom, da bo izbor poročnega prostora lažji.

Želimo vama prijetno raziskovanje in pravi izbor poročne lokacije.

 

OZNAKE: poroka, poročni prostor, poročna lokacija, poroka v dvorani, poroka na prostem, grajska poroka, dvorana.

Poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni prstani in nakit
Poročni fotograf
Poročni video
Poročna torta
Poročni šopek
Ličenje in pričeska
Glasba, ples in animacija
Poročne tiskovine
Poročna pogostitev
Poročna darila
Poročna dekoracija
Poročna potovanja in doživetja
Prevoz
4

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+