Posebne poročne tematike

Avtor: 
Zaobljuba.si
Posebne poročne tematike

Se navdušujeta nad idejo, da bi bila vajina poroka malo drugačna? Spodaj smo pripravili nekaj idej, ki jih lahko izkoristita. Če pa potrebujeta še dodatno spodbudo, pa je poročni fotograf Marjan Krebelj za vse pogumne pripravil prav posebno ponudbo za poročno fotografiranje. Mamljivo, kajne?

ŠPORTNA POROKA

Športna poroka

Obstajajo profesionalni športniki in ljubitelji športa, ki si želijo svoje življenjsko vodilo prenesti tudi v druge aspekte življenja. Če spadata mednje, je lahko vajina poroka športno obarvana. Za poročno tematiko lahko izbereta določeno športno disciplino, športni klub, poročni prostor – zakaj pa ne bi imela poročnega obreda in slavja na nogometnem igrišču ali atletski stezi? Verjetno bodo nad tematiko navdušeni tudi svatje, saj se tudi ti pogosto gibljejo v športnih krogih.

POROKA POD VODO

Poročna obleka pod vodo

Zakaj ne bi bila vajina poroka nekaj nenavadnega? Pričarajta sebi in svatom prav posebno doživetje in svojo zaobljubo »zbrbljajta« nekaj metrov pod vodo. Za to pa sploh ni potrebno, da sta potapljača. Je že res, da bosta morala uradni DA še enkrat potrditi na kopnem, a podvodna poroka bo zagotovo očarljiva in nevsakdanja.

INDIJSKA POROČNA TEMATIKA

Indijska poročna tematika

Ali sta popotnika, ki vse proste trenutke izkoristita za odkrivanje novih dežel, kultur in ljudi? Potem se lahko odločita za popotniško poročno tematiko. Med zelo zanimivimi je indijska. Indija je ena od dežel, ki nas lahko popolnoma očara ali pa nas zaradi svoje specifičnosti pusti mešanih občutkov. Če spadata med tiste, ki jih je Indija očarala, se lahko odločita za indijsko poročno tematiko, saj ponuja veliko možnosti za izjemno slikovito poročno dekoracijo. Vanjo lahko vključita široko barvno paleto – vse od roza, vijolične in modre do srebrne, zlate … Ne pozabita pa še na osvetlitev s svečami in popestritev prizorišča s cvetjem in pisanim blagom.

BOŽIČNA POROČNA TEMATIKA

Poroka za božič

Ob koncu leta je veliko govora o novoletnih zaobljubah vseh vrst. Kaj pa, če bi bila vajina letošnja zaobljuba čisto posebna? Res je, da se večina porok odvija v pomladno-poletnih mesecih, a zimske poroke so lahko prav tako simpatične. Božično-novoletni čas je čas praznovanja, druženja s prijatelji in sorodniki, tako da je naravnost idealen za poročno slavje. To je tudi čas okraskov, ki so lahko odlična osnova za praznično poročno dekoracijo. In zanimivo – če se ozremo na koledar, ugotovimo, da se leto 2016 konča ravno na soboto; torej zakaj ne bi izkoristila te priložnosti za prav posebno praznovanje?

POROKA V NARAVI

Vrtna poroka

Vrtna poroka je vse bolj priljubljena. Povsem razumljivo, saj ponuja nešteto možnosti, ki se vse bolj oddaljujejo od »gasilskih veselic« in stremijo k dovršeni izvedbi poročnega slavja in zabave, ki se odvijata v sproščenem in naravnem okolju. Poroko v naravi tako lahko izpeljemo pod milim nebom (če nam le vreme to dopušča) ali pa postavimo šotor. Vsekakor predstavlja takšna poroka večji organizacijski izziv, a tudi končni rezultat je temu primeren :).

Sta se našla v enem od opisov? Potem le hitro kontaktirajta Marjana in si za vajino izvirnost prislužita posebno ugodnost.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Rustikalna poroka

Avtor: Katja & Simon Photography in Zaobljuba.si

Poročni fotografi vse trenutke poroke zabeležijo v super spomine, ki t... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+