Nagradna igra: Oznanita svojo poroko z magnetkom

Avtor: 
Zaobljuba.si
Instalab magnetki

Določila sva datum najine poroke

Potem je napočil čas, da svojim svatom sporočite, kateri dan v letu morajo rezervirati samo za vaš poseben dogodek. 

Običajno pari to storijo približno pol leta pred poroko. S tem obvestilom svatom navadno ne navajajo podrobnejših informacij o dogodku, le datum. Vse ostale informacije jim sporočijo kasneje z uradnim vabilom.  Pri obvestilu o datumu gre za simbolni dogodek in dodatno pozornost za vaše goste, s katero prvič oznanite svojo poroko.  Kasneje jim boste poslali uradno vabilo z vsemi potrebnimi informacijami.

Kdo bo srečen par?

V sodelovanju z Instalabom smo se odločili, da bomo med vsemi, ki boste oddali svoj kontakt preko spodnjega obrazca, izžrebali par, kateremu bomo ustvarili personalizirane magnetke, s katerimi bosta svatom sporočila datum svoje poroke.

PRIJAVI SE

Pustite domišljiji prosto pot

Obvestila o veselih dogodkih  so lahko zelo različna: od romantičnih do humorističnih. Tu lahko domišljiji in ustvarjalnosti pustite prosto pot.

Instalab vam predlaga nekaj idej, kako lahko sporočite datum svojega slavnostnega dogodka: 

Fotosestavljanka z vajino fotografijo. Sporočanje novice s pomočjo sestavljanke je še posebej skrivnostno in inovativno, hkrati pa za prejemnike zelo zabavno. 

Instalab, magnetki

Fotomagnet polaroid; za mnoge večen in zelo priljubljen format. Poleg vajine čarobne fotografije dodate še napis na magnet, ki bo hkrati tudi zanimiv okras na hladilniku vaših gostov

Fotomagnet kvadrat 4x4. Ti majhni simpatični magnetki privabljajo pozornost! Hkrati pa so primerni za vsak žep.

Fotomagnet kvadrat 6x6. Če imate že izdelano celotno podobo in temo svoje poroke, potem bo za vas zelo primeren kvadrat 6x6 s koledarčkom, na katerem je označen najpomembnejši datum v tem letu – datum vajine poroke.

Instalab magnetki

Bi tudi vidva na tak način presenetila svate? V spodnji obrazec vpiši svoj e-naslov in se potegujta za brezplačne magnetke.

ODDAJ PODATKE

Zmagovalec bo lahko izbiral med:  5 fotosestavljank, 30 kvadratnih magnetkov 6x6cm, 20 polaroidov ali 60 kvadratnih magnetkov 4x4 cm.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+