Nagradna igra: S sanjarnico do brezplačnega šopka

Avtor: 
Zaobljuba.si
Nagradna igra

Nevesta brez poročnega šopka je skoraj kot nevesta brez ženina. Šopek in cvetlična dekoracija sta nepogrešljiv del poroke.

Prav zato smo, drage bodoče neveste, posebej za vas v sodelovanju z ateljejem Cvetlične pravljice (Veronika Ekart, s .p.) pripravili nagradno akcijo, v kateri lahko prejmete poročni šopek in dekoracijo po vaši izbiri v vrednosti 170 evrov. 

Kako do sanjskega poročnega šopka?

Vse, kar morate narediti, je, da se na portalu Zaobljuba.si  REGISTRIRATE in začnete ustvarjati svojo SANJARNICO, v katero morate najpozneje do 31. marca prilepiti vsaj 10 fotografij, ki jih najdete na portalu, so vam všeč in vas navdihujejo pri ustvarjanju vaše poroke.

Med vsemi, ki boste v tem času v svojo sanjarnico vnesle 10 fotografij, bomo v uredništvu izžrebali srečnico, ki bo prejela poročni šopek Cvetličnih pravljic po lastni izbiri.

Še ne veste, kako prilepiti všečne fotografije poroke ali ponudnikov v vašo sanjarnico?

Pod vsako fotografijo na portalu se pojavi ikona s srčkom. 

Pin gumb

S klikom na srček se odpre okno, v katerem lahko pod KOMENTAR  dodaš  zaznamek k fotografiji in IZBEREŠ SANJRANICO.  Svoje fotografije lahko lepiš v več različnih SANJARNIC »tabel«. To ti omogoča, da imaš fotografije urejene v smiselnih sklopih.

 

Sanjarnica

 

Lahko ustvariš SANJARNICO z imenom poročna obleka in vanj vnašaš samo slike z oblekami, lahko pa na primer poimenuješ sanjarnico – POROKA V ZELENEM in v ta sklop vnašaš slike z zelenimi poročnimi idejami. Možnosti je torej neskončno.

S klikom na gumb SHRANI se fotografija, ki si jo želela vnesti, shrani.  Najdeš jo med svojimi idejami  v osebni SANJARNICI.  Sanjarnica je lahko tvoj navdih oziroma virtualni planerček, vidiš pa jo lahko samo ti.

Torej le hitro pobrskaj med fotografijami ponudnikov in porok na Zaobljuba.si in jih vsaj 10 shrani v svojo sanjarnico.  Združi prijetno s koristnim in sanjski šopek bo lahko tvoj.

 

Pogoji nagradne igre

Čudovita stran, zelo v pomoč!
Smo zelo veseli vajine pohvale. Upamo, da že sodelujeta v nagradni igri :).
Se strinjam s predhodnikoma. Slike s ponudbo so prava paša za oči. Marsikatere podrobnosti naju še čakajo in bo zaobljuba.si pri tem v pomoč. Nagrade pa se seveda nikakor nebi branila ! :D
To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+