Nevesta bom. Kje naj začnem?

Avtor: 
Petra Starbek
Srečna nevesta

Pred vami so pestro načrtovanje popolnega poročnega dne, izbira poročne obleke, prave lokacije, glasbenikov, fotografa … in seveda tudi sanjskega poročnega potovanja.

Poroka je edinstveni dogodek vašega življenja, zato si toliko bolj želite, da bi vse potekalo točno tako, kot ste si zamislili. Ta dan mora biti čaroben, obdan z ljudmi, ki vam veliko pomenijo,  saj se ga boste radi spominjali vse življenje. Obenem pa je poroka zahteven organizacijski izziv. Prvič v življenju se boste srečali s pripravami na poroko in prvič boste stali pred zidovi, ki jih boste morali preplezati. Pri tem vam želijo pomagati poročni strokovnjaki, ki vas bodo na predavanjih in poročnih seminarjih popeljali na lažjo pot organiziranja poročnega dne.

Vodilna nit letošnjega poročnega seminarja bo dejstvo, da je poroka praznovanje ljubezni dveh oseb in ne samo ene. Ta misel je vključena v naslov NE MOJA, NAJINA POROKA. Ker sodobni pari načrtujejo poroko skupaj, bodo spregovorili tudi o kompromisih, ki so potrebni med načrtovanjem, tudi o popolni poroki in kako se nanjo pripraviti. Vse naše življenje se vrti okoli kompromisov in tudi pri poroki je tako. Razmisliti morata o tem, kaj vama pomeni več – izbrati dizajnersko obleko ali unikatna vabila, imeti 120 svatov ali le ožji družinski krog, imeti priznane glasbenike ali poročno potovanje na Bali ... Seveda so sprva zamisli drugačne, ampak ko spregovorite o svojih željah in predstavi o poročnem dnevu, pa bo nastala lepa slika o poroki, ki bo hkrati odsev obeh. Da pridemo do tega, pa je treba vmes skleniti kompromise.

Še večji poudarek bo na tem, da se je treba na poroko DOBRO pripraviti. Danes srečujemo čedalje več parov, ki si vzamejo premalo časa za načrtovanje poroke in tako v mesecu pred dogodkom vneto iščejo prosto gostilno, obleko, glasbenike … Seveda jih bodo našli, vprašanje pa je, ali je to tisto pravo. Seminar vas bo spodbudil, da začnete poroko načrtovati čim prej po zaroki.

 

Načrtovanje poroke

 

Če v vas odmeva vsaj eno izmed spodnjih vprašanj:

 

Bo na poročni dan potekalo vse po protokolu?

Ste preobremenjeni s pripravami na poroko in usklajevanjem vseh podrobnosti?

Poznate tipične napake na poroki in kako se jim izogniti?

Iščete cenovno ugodne, vendar kakovostne ponudnike?

Vam pomagajo sorodniki ali prijatelji, pa ne vedo točno, kako naj vam pomagajo?

Ne najdete prave poročne rdeče niti?

Ste izgubljeni med različnimi poročnimi ponudniki?

Kdo so dobri glasbeniki, ki bodo naredili žur?

 

vas vabimo, da se pridružite parom na poročnem seminarju 15. 12. 2013, v hotelu Plaza v BTC-ju, ob 18. uri in spoznate, kako se lotiti organizacije poroke, ki vama bo omogočila brezstresno poroko in dan, na katerem bodo vajini svatje uživali.

 

Za vas bodo o poročnih temah spregovorili organizatorka porok Petra Starbek, poročni guru Benjamin Kračun, poročna fotografa Simon Prosenc in Dobran Laznik, poročni snemalec iz agencije Storija Film ter priznana vizažistka Maja Šušnjara. Predstavili pa se bodo tudi nov poročni band 6Pack Čukur & The Hangover Ladies, nakit Ž V S in Andmusic – multimedia production, ki bo dvorani dal čisto nov pomen.

 

Vabljeni. Seminar je brezplačen, potrebna je samo internetna rezervacija na http://www.porocniseminar.si/vstopnice.html

Več si preberite tudi na strani poročnega seminarja in povšečkajte Facebook profil.

 

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+