Reci tetovaži »DA«...

Avtor: 
Zaobljuba.si
tatu prstan

Samo s pogledom na prstanec leve roke ne moremo ugotoviti, ali je oseba, ki nam stoji naproti, poročena ali ne. Mogoče je prstan pozabila doma, mogoče ga je izgubila, skrila ali pa ga preprosto nima. Prstani namreč niso obvezen del poročnega obreda. Prstan, ki pa ga ne moremo pozabiti, izgubiti ali pa celo skriti, pa je tisti, ki je zapisan dobedesedno na kožo. Če nista velika privrženca tradicije, si omislita malce drugačne poročne prstane. Tetovirane prstane.

Zakaj izbrati tatu namesto tradicionalnega obročka?

V primeru, da je kateri od vaju alergičen na kovine ali pa ima službo, kjer je zaradi varnosti prepovedano nositi nakit ali prstane, je tetovaža prava izbira. S tatujem pa lahko tudi najbolje obeležita znamenito besedno zvezo za vedno, do konca življenja. Ideja je naravnost popolna, ampak odločitev mora biti vseeno premišljena. In ko ta pade, je čas za akcijo.

tatu prstan

Kaj so prednosti tatu prstana?

Tetoviran prstan je precej bolj ugoden kot tradicionalen poročni prstan. Skupaj bosta pri tetovatorju odštela od 100 do 200 in nekaj več evrov. Izbereta si lahko vsak svoj vzorec ali podobo, ki jo tetovator nariše samo za vaju in bo vedno ostala unikatna. Izberita nekaj, kar ima za oba velik pomen. Če si zaželita velik diamantni prstan, ga lahko dobita narisanega na kožo. In prstana nikoli ne bosta izgubila. Ni pa nujno, da vama tetovator nariše prav prstan. Lahko izbereta tetovažo tudi kje drugje na telesu.

tatu

Še nekaj napotkov...

Izberita dobrega tetovatorja in se prepričajta o njegovih izkušnjah z majhnimi in natančnimi tatuji. Priporočamo vama, da izbereta tanke linije, preproste oblike in čim manj podrobnosti. Najbolj priljubljeni poročni tatuji so datumi, imena, različne besede, preproste črte, srčki ali obrisi dejanskega prstana. Sicer pa vedno poslušajta strokovnjaka in pripravita se na nekaj bolečine. Koža na prstancu je precej tanka in občutljiva. Ne pozabita...poti nazaj ni, razen z lasersko odstranitvijo tetovaže, ki pa vaju bo stala še več kot pravi prstani.

tatu

Kdaj tetovaži reči »da«?

K tetovatorju se odpravita nekaj dni pred poroko. Tako bosta koži na prstu pustila čas, da se zaceli, minila bo tudi morebitna oteklina. Na poročni dan s svilenim trakom prekrijeta tatuje, nato pa ga, ko izrečeta »da«, simbolično odvežeta. Če pa sta bolj avanturista po duši, pa si omislita eno prav posebno dogodivščino točno na poročni dan. Najdita tetovatorja, ki bo »prstane« prišel tetovirat na kraj poroke. Si predstavljata izraz na obrazu svatov, ko si bosta namesto prstanov izmenjala blazinico namočeno v dezinfekcijo, da očistita mesto, kjer bo že kmalu tatu. Namesto majhne punčke, ki bi prinesla prstana, pa pride tetovator s svojo napravo in začne pred vsemi ustvarjat nekaj, kar bo zdržalo za vedno.

Ko oziroma če pa tatu zbledi, pa preprosto obnovita zaobljube in z njimi tetovažo.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Izberita prava poročna prstana...

Avtor: Zaobljuba.si

Večina parov, vsaj nevest, ima že pred odhodom v zlatarno predstavo o ... Preberi več

Naslednja objava

Vodič za izbiro popolnega poro...

Avtor: Zaobljuba.si

Poročni prstan je edina in prava stvar, ki nam po poroki za vedno osta... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+