INSPIRACIJSKA ZGODBA: Poroka za pet zvezdic v Intercontinental hotelu Ljubljana

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poroka_Intercontinental

Naša prestolnica je pravi magnet za sodobne pare, ki si želijo moderno, urbano poroko. Njen čar drugače žari v vsakem letnem času, prav vsakič pa očara s prijetnim mestnim utripom. Poroko v Ljubljani lahko doživiš tudi kot pet zvezdično doživetje v novem InterContinental hotelu, ki ponosno stoji v mestnem središču.

V sodelovanju z Infinity akademijo za organizatorje porok smo meseca februarja letos zastavili zares zanimiv projekt – organizacijo urbane, šik poročne zgodbe v prestižnem ljubljanskem hotelu. Štiri udeleženke akademije, Urška D. Šavlje, Mateja P. Pintar, Tina Žnebelj in Katja Gospeti, so se tega izziva lotile z vse skrbnostjo in predanostjo ter tako stkale glamurozno poročno pravljico.

Par se je pred poroko razvajal v hotelskem wellnes centru, ki nudi osupljiv razgled na mesto.

X

X

Priprave sta nadaljevala vsak v svoji hotelski suiti, v družbi prič, družic in izkušenih poročnih fotografov  – Miloša in Nataše Horvat ter videografov Proteus films, katerim se zahvaljujemo, da danes lahko pozno februarski dan delimo s tabo.

Naravno lepoto neveste Tine je z virtuozno natančnostjo poudarila vizažistka Martina Vrhovnik, za njeno frizuro pa so poskrbeli v frizerskem salonu Tanja Loborec. Lepotnega tretmaja sta bili deležni tudi njeni družici, ki sta nevesti pomagali pri oblačenju poročne obleke. Tina je svojo obleko našla v poročnem salonu Ena in edina v Domžalah. Mi smo mnenja, da je bila obleka s preprostim krojem in atraktivnim hrbtnim detajlom popolna izbira.

X

X

X

X

X

X

V sosednji sobi je bilo vzdušje mirnejše, ženin Nikola in njegova priča Mark sta se uredila v desetini časa, kot dekleta ter mirno pričakala na trenutek, ko so ju organizatorke povabile na teraso hotela. Tam sta se Tina in Nikola prvič zagledala kot nevesta in ženin.

X

X

X

X

X

Par se je nato odpravil na poročno fotografiranje po mestu, dekleta pa v tem času pripravile teraso hotela za poročni obred ob sončnem zahodu.

V Ljubljani ne zmanjka lepih kotičkov za brezčasno poročno fotografijo.

X

x

X

X

X

X

X

Čudovit razgled s terase Intercontinental hotela se nam je zdel popolna lokacija za izvedbo poročnega obreda, čeprav konec februarja. Na srečo so bile temperature zelo prijazne, igra oblakov in sončnih žarkov pa spektakularna. Piko na i celotnemu vzdušju je dodala glasbena skupina Solution in odlična poročna torta iz Sladke jame.

X

X

x

x

X

X

X

X

x

X

X

X

X

Celotno dekoracijo te poročne zgodbe je zasnovala in izvedla ena od organizatork Tina Žnebelj. Preplet zlate in bele barve je poudaril glamurozni stil poroke ter lepo dopolnil čudovite poročne tiskovine, katere je izdelala Nina Kogovšek iz Finimini dizajni.

Poročna zabava se je nadaljevala v prostorni večnamenski dvorani hotela, katero pa je V.J. Rasta z video-maping vsebinami spremenil v pravi spektakel. Običajna dvorana je oživela in goste popeljala skozi spomine mladoporočencev, v naravo, v vesolje in pod tisoče zvezd. Sodobna tehnika z kančkom domišljije lahko popestri tudi poročna slavja.

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

Organizatorke poroke, ki so se prvič srečale s tovrstnim izzivom so ob koncu strnile svoje občutke v te besede:

»Hvaležne smo, da smo skozi čudovito izkušnjo lahko preizkusile kakšno je zakulisje načrtovanja porok in kolikšen pomen ima usklajevanje ter sodelovanje, da lahko tak pomemben dogodek praznovanja ljubezni poteka čim bolj popolno in brezskrbno za bodoča mladoporočenca. Celotna izkušnja nam je odprla vrata v nov svet in bi jo z veseljem takoj ponovile.«

Za sodelovanje se najlepše zahvaljujemo vsem partnerjem projekta:

Fotografije: Milos + Natasa Horvat .photographers. weddings worldwide
Video: Proteus Films
Nevestina obleka in obleke družic: Ena In Edina - izposoja ter prodaja poročnih in svečanih oblek
Ženinova obleka: MORRO Sartoriale
Make-up: T SPOT -Martina Vrhovnik & Misha Murgelj 
Frizura: Frizerski salon Tanja Loborec
Torta: Sladka jama
Prstani: Zlatarna Celje
Lokacija: InterContinental - Ljubljana
Tiskovine: Finimini
Cvetje: Tina Naiad
Glasba ob obredu: Solution
Video-maping: http://www.vjrasta.tv/
Darilca: VSN sladice in catering
Najem opreme: Šotori Mobil-plac
Organizacija: Urška Domladis Šavle, Tina Žnebelj, Katja Gospeti in Mateja Pintar Pustovrh za Infinity Akademija za organizatorje porok in dogodkov

Organizacija: INFINITY AKADEMIJA ZA ORGANIZATORJE POROK

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Zimska poročna pravljica na Br...

Avtor: Zaobljuba.si

Zimske poroke postajajo vse bolj zaželjene, saj pari čedalje bolj prep... Preberi več

Naslednja objava

INSPIRACIJSKA ZGODBA: Topla po...

Avtor: Zaobljuba.si

Tudi na zimski poroki je lahko toplo. Ko ni snega, za čarobnost poskrb... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+