Prvi ples

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročni ples

Veliko parov se sprašuje, kaj zaplesati za prvi ples. Katero pesem izbrati in katero zvrst plesa pri tem zaplesati, saj plesati pred polno dvorano znanih ljudi ni mačji kašej. Prvi ples naj bi bil poseben – magičen trenutek, v katerem naj bi s partnerjem uživala in se prepustila drug drugemo. To je priložnost, da ustvarita večne spomine.

Če se vajin veliki DA približuje s svetlobno hitrostjo, vidva pa še nista pripravljena, vama ponujamo nekaj nasvetov. Vsekakor pa se lahko obrneta tudi na Kristino ali Petra, ki vama bosta pomagala do samozavestnega nastopa.

Prvi ples ni znanost!

Ne mislita preveč, samo plešita! Plesišče je kot platno, na katero slikata svojo ljubezensko zgodbo. To je vajina osebna pripoved, zato ni pravega ali napačnega načina, kako jo izrazita. Čeprav je poročni ples del tradicionalnega poročnega obreda, na katerega se mnogi pripravijo pri profesionalnem koreografu, ni nič narobe, če se enostavno samo prepustita čustvom. 

Izberita pesem za prvi ples

Pri izbiri bodita pozorna na to, da pesem vsebinsko in karakterno pooseblja prav vaju. Izberita pesem, na katero bosta lahko zaplesala vajino izbrano koreografijo. Če sta po srcu rokerja, zagotovo ne izberita za prvi ples tradicionalnega valčka. Pesem naj vaju spominja na pomemben dogodek ali pa besedilo pesmi pooseblja vajin odnos.

Zabavajta se!

Nekatere že misel na polno dvorano radovednih pogledov odvrne od prvega plesa. Vsekakor si ne želimo, da bi bila na poročni dan pod prevelikim stresom (malo pa ga že mora biti!), tako da si zapomnita: na poroki so z vama vajini bližnji, ki bodo presrečni že samo, če se dvakrat zavrtita na plesišču. Prepustita se glasbi, nato pa na plesišče povabita še ostale.

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prejšnja objava

Že imata izbrano poročno pesem...

Avtor: Zaobljuba.si

Na poročni dan ga boš prvič igrivo poklicala »mož«, ti pa njo »žena«. ... Preberi več

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+