Poročni foto natečaj Zaobljuba.si

Avtor: 
Zaobljuba.si
Poročni foto natečaj Zaobljuba.si 2015

POROČNI FOTO NATEČAJ ZAOBLJUBA.SI

V ekipi portala Zaobljuba.si v sodelovanju z Digitalno Kamero in sponzorjem Nikon Slovenija organiziramo poročni foto natečaj, kjer bomo izbrali najboljše med najboljšimi.

ZAKAJ FOTO NATEČAJ?

Poročnim fotografom želimo omogočiti, da predstavite svoje najlepše poročne fotografije in se spopadete v boju za naziv najboljšega. Hkrati bo to edinstvena priložnost, da fotografi bodočim mladoporočencem predstavite svoj stil in izpostavite posebnosti, s katerimi lahko pričarate še lepši spomin na poročni dan.

Z natečajem želimo opozoriti tudi na pravice intelektualne lastnine, ki so (pre)pogosto kršene.

NAJBOLJŠE POROČNE FOTOGRAFIJE IN NAJBOLJŠI POROČNI FOTOGRAF

Izbrali in nagradili bomo najboljše v kategorijah:

  • Zaobljuba.si/Poročna fotografija priprav na poroko 2015,
  • Zaobljuba.si/Poročna fotografija dogajanja med poroko in po njej 2015,
  • Zaobljuba.si/Poročna portretna fotografija 2015,
  • Zaobljuba.si/Poročni fotograf leta 2015.

Zmagovalci foto natečaja boste pridobili naziv in boste predstavljeni javnosti kot najboljši poročni fotografi.

KDO LAHKO SODELUJE?

Pri poročnem foto natečaju lahko sodelujete vsi fotografi, ki želite prejeti potrditev svojega dela in se predstaviti javnosti s svojimi najlepšimi poročnimi fotografijami.

KAKO SE PRIJAVITE NA NATEČAJ?

Vsak fotograf lahko na natečaj brezplačno prijavi 2 fotografiji, prijavnina za vsako dodatno fotografijo je 20 EUR + ddv.

Pri prijavi na foto natečaj lahko prijavite 1–3 fotografije v vsako kategorijo za pridobitev zmagovalnega naziva v kategoriji in se potegujete za glavni naziv Zaobljuba.si/Poročni fotograf leta 2015.

Prijave boste lahko oddali od 18. 4. 2015 naprej na e-mail naslov info@zaobljuba.si.

Prijave sprejemamo do 31. 07.2016.

KAKO BOMO IZBIRALI NAJBOLJŠE?

Zmagovalce iz vseh treh kategorij bosta izbirali javnost (glas ljudstva) in strokovna žirija. V naši strokovni žiriji so izkušeni fotografi z različnih področij fotografije. Fotografije bodo ocenjevali individualno in se pozneje uskladili pri končnem izboru. Glasovanje ljudstva bo potekalo na spletni strani Zaobljuba.si, kjer si bo vsak lahko ogledal vaše fotografije in glasoval za najlepše med njimi. Na koncu bomo po preštetih glasovih izbrali tudi glavnega zmagovalca, ki bo prejel naziv Zaobljuba.si/Poročni fotograf leta 2015.

KAJ PRIDOBIJO ZMAGOVALCI FOTO NATEČAJA?

Zmaga je osebno zadovoljstvo in potrditev kakovosti lastnega dela. Nagrajenci boste deležni še drugih ugodnosti.

Zmagovalci boste izpostavljeni preko PR-promocije in vsebine, ki bo objavljena na večkrat nagrajenem poročnem portalu Zaobljuba.si, v Digitalni Kameri in drugih medijih. Nagrajene fotografije bomo posebej izpostavili na vstopni strani, avtorje pa predstavili v tematskem blogu.

Glavna nagrada - Zaobljuba.si/Poročni fotograf leta 2015:
Bon v vrednosti 200 €, ki ga podarja sponzor nagradne igre Nikon, fotografska ekskurzija v vrednosti 250 € v organizaciji Digitalne Kamere, 1-letna naročnina na revijo Digitalna Kamera, 1-letna objava na portalu Zaobljuba.si, predstavitev fotografa v tematskem blogu, badge Zaobljuba.si/Poročni fotograf leta, naslovna fotografija (vezana na blog), PR promocija (Facebook, newsletter) v skupni vrednosti 400 €.

1. mesto v kategoriji Priprave na poroko:
1-letna naročnina na revijo Digitalna Kamera, 6-mesečna predstavitev na portalu Zaobljuba.si, predstavitev v blogu, badge Zaobljuba.si/Poročna fotografija priprav na poroko 2015 v skupni vrednosti 300 €.

1. mesto v kategoriji Dogajanje na poroki in po njej:
1-letna naročnina na revijo Digitalna Kamera, 6-mesečna predstavitev na portalu Zaobljuba.si, predstavitev v blogu, badge Zaobljuba.si/Poročna fotografija dogajanja med poroko 2015 in po njej v skupni vrednosti 300 €.

1. mesto v kategoriji Portretna fotografija:
1-letna naročnina na revijo Digitalna Kamera, 6-mesečna predstavitev na portalu Zaobljuba.si, predstavitev v blogu, badge Zaobljuba.si/Poročna portretna fotografija 2015 v skupni vrednosti 300 €.

Vsi sodelujoči pridobite s prijavo odlično priložnost, da predstavite svoja znanja in fotografije. Ne nazadnje pa vsak prijavitelj dobi neprecenljivo povratno informacijo o tem, ali ga javnost in stroka uvrščata v sam vrh fotografije.

Zmagovalci tekmovanja boste razglašeni najkasneje do 9. 9. 2016 na portalu Zaobljuba.si.

Če verjamete v svoje delo, potem se veselimo vaše prijave. Za več informacij in prijavo na foto natečaj smo vam na voljo na info@zaobljuba.si.

 

Več o pravilih tekmovanja preberite klikni tukaj >>

 

V sodelovanju z:

 

   

 

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Prijava

Za všečkanje in oblikovanje sanjarnice je potrebna registracija - uporabi družbeno omrežje ali izpolni spodnji obrazec:

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

IZBERI NAJLEPŠO POROKO LETA

VŠEČKAJ fotografije tebi ljubih porok in s tem prispevaj svoj
glas v Zaobljubini tekmi za najlepšo poroko leta.

Glasuj

Pravila nagradne igre

  • POKROVITELJ NAGRADNE IGRE
Google+